Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bukti rat'

Valentina iz 'Ljubav je na selu' alimentaciju nije vidjela mjesecima: Obrušila se na bivšeg supruga

Foto: Facebook
1/6
23.01.2024.
u 08:43

Valentina Kordić, bivša natjecateljica reality showa "Ljubav je na selu", otkrila je na društvenim mrežama kako alimentaciju za svoje dvoje djece nije vidjela mjesecima, a uskoro će se i službeno razvesti od supruga Vatroslava Tijana.

Bivša natjecateljica showa "Ljubav je na selu“, 30-godišnja Valentina Kordić krajem 2022. godine podnijela je zahtjev za razvod od 45-godišnjeg Vatroslava Tijana, a kako se navodi u domaćim medijima – za koji mjesec trebali bi postati i bivši supružnici. Par se upoznao na snimanju reality emisije, a već na početku su kliknuli i zaljubili se. Iako je za neke njihova razlika u godinama prevelika, njima to nije predstavljao nikakav problem te su svoje druženje nastavili i kada su se kamere ugasile. 

Nedugo nakon vjenčanja 2019. krenule su drame i nesuglasice koje i dandanas traju među ovim, uskoro bivšim supružnicima. Tijan je njihovo dvoje djece odveo na test očinstva, bez Valentinina znanja, što je šokiralo nju, ali i javnost . Valentina se nedavno oglasila na društvenim mrežama i istaknula kako je vrlo samostalna bez Tijana i njegove pomoći.

"Samo da opet napomenem da živim samo od svoga rada! Alimentaciju koju sam koristila za djecu nisam vidjela od desetog mjeseca ni eura. Da ne bi bilo živim od njegovog novca", napisala je Valentina. 

Večernji list svojedobno je kontaktirao oboje bivših kandidata popularnog showa „Ljubav je na selu“ te nam je sama Valentina ekskluzivno potvrdila kako su u procesu razvoda. Nakon nje, kontaktirali smo i Vatroslava koji nam je tada rekao da je istina da se razvode, ali i da ne želi dati samostalno skrbništvo sad već bivšoj partnerici.

– Ne dam joj samostalno skrbništvo. Nema gdje već godinu i pol, čekam da se odseli. Želi luksuz, a nema ni za garsonijeru – kazao nam je odlučno Vatroslav.

 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, tijekom proteklih 15 sezona popularnog RTL-ova showa ''Ljubav je na selu'' rodile su se i brojne ljubavi koje su se nastavile i nakon što su ugašene kamere. Jedna od njih je i ljubav Vatroslava Tijana iz Ražanca i njegove ''zlatne djevojke'' Valentine Kordić koja je sredinom 2019. okrunjena i brakom. U njemu su dobili i dvoje djece, kći Viktoriju i sina Vita, no unatoč naizgled idili koju su proživljavali nakon emisije, njihov brak nije opstao.

– Istina je, razvodimo se – potvrdila je Valentina za Večernji list i otkrila zbog čega je inicirala razvod nakon više od tri godine braka.

– Vatroslav je taj koji je prestao imati odnose sa mnom i već godinu i pol ili dvije govorio javno da je rastavljen i mene je zvao bivšom ženom. Zahtjev za rastavu sam podnijela kada sam shvatila da on jednostavno nije zainteresiran da budemo zajedno i da od toga više ne može biti ništa – iskreno nam je ispričala Valentina koja je papire za razvod predala još prije Božića 2022. godine. Odmah je zatražila i samostalnu roditeljsku skrb, a objasnila je i zbog čega.

 

1/8

 

– U trenutku kada sam predala papire za razvod naš sin Vito još nije bio dobio vrtić i tada sam tetama od kćeri Viktorije govorila da bismo se selili iz Istre. Zbog selidbe u okolicu Splita tražila sam samostalnu roditeljsku skrb jer želim sama donositi odluke, tako mi je lakše – rekla je Valentina. Smeta joj, kaže, što njezin uskoro bivši suprug nije angažiran oko djece koliko i ona.

– Općenito i sada ja radim sve sama oko djece, on većinom i ne zna kada imaju neke izlete ili kada imaju termin kod doktora. Ako treba nešto potpisati, to potpiše ako ga se traži, a ako ne, onda i ne sudjeluje. Tako da mi je ovo nešto što meni olakšava jer želim što manje kontakta nakon razvoda imati s njim – zaključila je Valentina Kordić.

 

VIDEO: Tko je starija kći Akija Rahimovskog? Ne voli s pojavljivati u javnosti, baš kao ni njena majka

Komentara 6

MO
morpheous
09:51 23.01.2024.

Blago kući koju ova zaobiđe!

PE
Petarpan1108
11:41 23.01.2024.

Nista joj nedaj...i ovako je vec dovoljno uzela.. Nek si zaradi za alimentaciju! Ajde daj....samo hrabro! 💪

KI
kingtom
12:32 23.01.2024.

Ako ništa drugo napravili dvoje djece....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije