Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
duško ćurlić:

'Barbara se oporavlja od operacije, sad joj treba mir'

barbara kolar
Foto: Pixsell
1/4
24.11.2013.
u 20:00

Operacija i izostanak iz emisije njegove omiljene kolegice zabrinuli su i suvoditelja “Plesa” Duška Ćurlića. Potvrdio nam je da se s Barbarom čuo nakon što je operirana.

Nakon što je hitno operirana zbog, kako neslužbeno doznajemo, puknuća slijepog crijeva, HTV-ova voditeljica Barbara Kolar oporavlja se na zagrebačkom KBC-u Rebro.

Podsjetimo, 43-godišnjoj voditeljici iznenada je pozlilo u subotu ujutro te je hitno prevezena na Rebro gdje joj je operirano slijepo crijevo. Na operaciju je, navodno, stigla u zadnji tren.

Zbog zdravstvenih problema Barbara prvi put u osam godina nije vodila show “Ples sa zvijezdama”, a zamijenila ju je Karmela Vukov Colić. Kada joj je pozlilo, doznajemo, voditeljica je nazvala Tomislava Štengla, urednika “Plesa sa zvijezdama” te mu rekla da neće moći voditi emisiju. Operacija i izostanak iz emisije njegove omiljene kolegice zabrinuli su i suvoditelja “Plesa” Duška Ćurlića. Potvrdio nam je da se s Barbarom čuo nakon što je operirana.

– Stalno sam u kontaktu s Barbarom. Osam godina svaki vikend radimo zajedno, a privatno smo kao brat i sestra. U bolnici je operirana, oporavlja se i treba joj mira za to – rekao nam je HTV-ov voditelj. Do zaključenja broja, s KBC-a Rebro nismo uspjeli dobiti komentar liječnika jer su zbog velikog broja prijema svi kirurzi bili u operacijskim salama.

Barbara Kolar je krajem rujna mnoge iznenadila vitkom linijom. Smršavila je jer je, kako je tada rekla, imala problema s migrenama i gastritisom. Napravila je test intolerancije na hranu, a kad je iz prehrane izbacila namirnice koje njezin organizam ne prihvaća, tegobe su nestale, a s njima i kilogrami.

– Test je pokazao da mi teško padaju žitarice, mliječni proizvodi i jaja. Prilagodila sam prehranu, a tijelo je odgovorilo – rekla je tada voditeljica. Otkrila je i da svako jutro ustaje u četiri ujutro i ide trčati.

Komentara 9

ZA
zahira45
21:24 24.11.2013.

Brz oporavak dragoj Barbari.

Avatar mliniski
mliniski
22:52 24.11.2013.

Želim joj brz oporavak, do njenog imendana. Barek cmok !

DU
Deleted user
09:40 25.11.2013.

Neka barem brzo ozdravi naša Kolar Barica kad je Hrvatska kronično i neizlječivo bolesna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije