Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Dragana i Moniku spojio je RTL-ov show i ovako uživaju u svojoj ljubavi

Foto: RTL
1/4
26.06.2019.
u 15:07

Zajedno smo, volimo se, uživamo, putujemo -  ispričao je Dragan Ljiljak kojem je jubilarno deseto izdanje ovog showa donijelo veliku sreću u ljubavi.

U desetoj, jubilarnoj sezoni showa "Ljubav je na selu" ljubavna iskra planula je između Dragana Ljiljka i Monike Benković.

Nije uvijek sve bilo idealno u njihovoj vezi i vidjelo se to i pred kamerama, ali, piše RTL, unatoč i nekim lošim momentima ovaj par još uvijek uživa u ljubavi. 

- U Velikom Obljaju je nakon "Ljubav je na selu" mnogo ljepše nego prije, jer sam upoznao Moniku. Zajedno smo, volimo se, uživamo, putujemo -  ispričao je Dragan. Još uvijek ne žive zajedno, ali i to im je u planu u skoroj budućnosti.

- Kroz neko vrijeme planiramo i zajednički život, naravno - kaže Dragan. Monika također potvrđuje kako im je lijepo zajedno i jako su sretni. Po zanimanju je profesionalni vozač i bravar, a na svojoj farmi brine se o ovcama i kravama te o voćnjaku i vinogradu. 

- Prijatelj me nagovorio da sudjelujem u emisiji, on me i prijavio. Prijatelji su me dugo nagovarali da pristanem. Razmišljao sam da odustanem, no na kraju sam prihvatio izazov - rekao je Dragan na početku desete sezone showa i na kraju mu se isplatilo što nije odustao jer je u showu pronašao ljubav.

Pogledajte koji parovi su se upoznali i zaljubili zahvaljujući showu 'Ljubav je na selu'

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Mary5
18:59 26.06.2019.

Ej Dragane , Dragane, neces ti snjom dugo izdrzat, ta ce ti samo suze ronit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije