Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravstveni problemi

Naša pjevačica opet u bolnici: Ja mogu sve, ali moje tijelo baš i ne

Foto: Instagram
1/6
28.04.2019.
u 19:22

Niki Antolos je nedavno dijagnosticirana multipla skleroza i tada se počela zalagati za legalnu upotrebu ulja kanabisa u medicinske svrhe.

Bivša pjevačica grupe Feminem, 29-godišnja Nika Antolos prije nekoliko mjeseci je saznala da boluje od multiple skleroze.

Ubrzo nakon što je doznala za dijagnozu počela se i javno zalagati za legalnu upotrebu medicinskog ulja kanabisa. Obratila se tada i predsjednici Kolindi Grabar - Kitarović i ministru zdravstva Milanu Kujundžiću.

Danas je Nika na Instagramu objavila kako je zbog zdravstvenih problema opet završila u bolnici.

- Pulsna... opet. Ja mogu sve, ali moje tijelo baš i ne. Spot i pjesma su vani... a sada dnevna bolnica, kortikosteroidi, odmor i grljenje Sienne na najjače... P.S. Hvala svima za lijepe riječi za pjesmu i spot. Puno znači', napisala je Nika Antolos uz fotografiju iz bolnice.

 

 

Njeni obožavatelji su joj  napisali brojne poruke podrške, a neki i savjete što je korisno jesti kad imate ovakvu dijagnozu. Nika je nedugo nakon objave fotografije dodala kako ipak mora ostati duže od jednog dana u bolnici. 

Nika i grupa Adastra nedavno su zajedno snimili pjesmu "Posljednji dah" i objavili spot za nju i bio je to Nikin povratak glazbi nakon pet godina pauze. 

Ključne riječi

Komentara 13

PL
Plavetnilo
08:14 29.04.2019.

Naša trgovkinja, moja susjeda, je opet u bolnici.

Avatar Neobavezno
Neobavezno
08:08 29.04.2019.

Na stotine ljudi ima istu dijagnozu ali nevidim clanke o njima zato ova dobiva mediski prostor vec 2 ili 3 puta po pitanju njezine bolesti................

JM
ja-ma
05:32 29.04.2019.

I doktor Goran Jusup iz Provjerenog ima istu dijagnozu pa niste ovako kukali nad njim.Btw.za ovu nikad čula.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije