Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nika Antolos

Pjevačica opet proziva ministra Kujundžića: Ja sam vam užasno tvrd orah

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/5
02.04.2019.
u 14:41

Ona boluje od multiple skleroze i već je pisala ministru Kujundžiću s molbom da se oboljelima omogući korištenje ulje kanabisa koje bi im olakšalo život i umanjilo bolove. Sada je ministru poručila da neće odustati od svog zahtjeva

Nakon što je ministar zdravstva Milan Kujundžić najavio kako će medicinsku konoplju moći uzgajati samo ljekarne i farmaceutske
tvrtke, ali ne i građani, na tu se izjavu odmah osvrnula i pjevačica Nika Antolos.

Ona boluje od multiple skleroze i već je pisala ministru Kujundžiću s molbom da se oboljelima omogući korištenje ulje kanabisa koje bi im olakšalo život i umanjilo bolove.

Sada je ministru poručila da neće odustati od svog zahtjeva te da ne zna na kako je tvrd orah naletio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovako nekako izgledale smo prije 15ak minuta Sia i ja, kad je mama (ja) pročitala da je gospodin Kujundžić dozvolio sadnju marihuane u medicinske svrhe (naravno ne ljudima kojima treba) već isključivo FARMACEUTSKIM TVRTKAMA i ljekarnama koje imaju dozvolu za proizvodnju lijekova. Super! Sad očekujem da će iste ako ne i bolje kvalitete (svatko tko ima potrebu koristiti “smolu”) istu imati BESPLATNO preko HZZO-a. U suprotnom, ići ću vam toliko na zivce da ćete nam je na kraju, samo da prestanem, na vrata dostavljati na mjesečnoj bazi. Ja sam vam jedan uuuuzasno tvrd orah gospodine Kujundzicu,mala,a toliko paprena da me nećete htjeti progutati. Ima nas puno takvih,spremnih na borbu za ljudsko pravo i nećemo šutjeti. Bar ja sigurno neću. #nematekorupcijedameusutka #besplatnasmola #odustajanjenijeopcija #medicalcannabis #freetheplant #ms

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀•𝐍𝐢𝐤𝐚 𝐀𝐧𝐭𝐨𝐥𝐨𝐬• (@____nika_antolos____) on

 

"Sad očekujem da će iste ako ne i bolje kvalitete (svatko tko ima potrebu koristiti 'smolu') istu imati BESPLATNO preko HZZO-a. U suprotnom, ići ću vam toliko na živce da ćete nam je na kraju, samo da prestanem, na vrata dostavljati na mjesečnoj bazi. Ja sam vam jedan užasno tvrd orah, gospodine Kujundžiću, mala, a toliko paprena da me nećete htjeti progutati. Ima nas puno takvih, spremnih na borbu za ljudsko pravo i nećemo šutjeti. Bar ja sigurno neću", napisala je pjevačica u novoj objavi na Instagramu. 

Ključne riječi

Komentara 10

UJ
ujo41
16:40 02.04.2019.

Nkka Kanabis

MA
mare0801
11:36 03.04.2019.

Iako apsolutno smatram da je farmaceutska industrija zlo, ne razumijem kako bi proizvodnja i distribucija funkcionirala kada bi se svatko mogao baviti uljima i preparatima kanabisa. Da li bi trebali klošari, obrazovani na internetu, određivati terapije?

CR
CroMarijo
13:09 03.05.2019.

Čim počneš da se liječiš sa kanabisom ispunit ćeš pristupnicu u člana udruge Torcide . Sretno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije