Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi početak

Dolores Lambaša: Lana je divna, uči me skijati i peći kolače

Dolores Lambaša (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
27.12.2010.
u 08:00

Poslije Božića u krugu obitelji Dolores će s J. Radeljakom otputovati na egzotičnu plažu

Kako je dulje nismo viđali po društvenim događanjima, a nije se našla ni u središtu nekog skandala, gotovo da smo se zabrinuli za Dolores Lambašu. No brizi doista nema mjesta jer 29-godišnja glumica, svjedoči, živi svoje najljepše dane. Božić je Dolores provela u krugu najmilijih, s Josipom Radeljakom i njegovom kćeri Lanom.

Svi zajedno zbog Lane

– Kako je Lana naša središnja točka i sve je ove godine bila jako dobra, veoma se potrudila u školi, a imala je mnogo obveza i mnogo je učila, priredili smo joj divnu večeru. Došli su njezina baka, teta, cijela obitelj i gospođa Tereza skuhala nam je ukusnu večeru. I mi smo se umiješali u pripremu. Lana radi divne kolače, a ja samo malo pomažem – otkrila je Dolores.

Poslije Božića Dolores i Dikan odlučili su neko vrijeme provesti sami pa se za Silvestrovo sele u toplije krajeve. Kamo putuju?

– Mogu vam samo reći da ću Novu godinu dočekati u kupaćem kostimu. Kad se dobro osunča, par će se zaputiti i na snježne vrhove gdje će im se pridružiti i Dikanova kći:

– Došlo je vrijeme da me Lana nauči skijati. Skijam mnogo lošije od nje i ona vodi glavnu riječ na snijegu ove godine.

I na frizuri zajedno

Kako Lana pomaže Dolores s kolačima i u svladavanju snježnih obronaka, glumica je pronašla način kako da joj vrati uslugu.

– Ja njoj pomažem oko zadaća, tu sam odlična – pohvalila se glumica, a malena se samo zacrvenjela od silnih pohvala. Dolores i ona odlično se slažu, a zajedno su se uputile i u salon Renata na frizure.

– Lana je bila odlična i više od sat vremena sjedila je mirno dok su je frizirali, ali zato sad izgleda prekrasno – rekla je Dolores, a malena Lana samo je dodala:

– Nije mi bilo teško sjediti, a i sviđa mi se frizura. Iako Dolores priznaje da se uljuljala u obiteljski život, vrijeme je da počne i raditi, a sretna je i što je vrijeme skandala i tračeva iza nje.

– To medijsko silovanje jedan je od najružnijih osjećaja koji se može dogoditi mladoj osobi bez velike karijere iza sebe. Rijetki su bili na mojoj strani, ali nikome ne zamjeram jer sam takva – dobrostiva i opraštam. Za neke sam stvari sama kriva jer sam bila naivna – priznaje glumica. Što poručuje onima koji nisu vjerovali da je njezina ljubav prema Dikanu iskrena?

– Toliko sam dikanocentrična da ne znam što bih rekla, zbunim se odmah od njega i ne mogu se ni na što drugo skoncentrirati, a i da mogu, ne bih vam rekla na što!

Ključne riječi

Komentara 48

IV
ivan79
16:48 27.12.2010.

a sirota i ta mala, kad umjesto nesputane igre s djecom svoje dobi, ona se s babama frizira! a što i očekivati od Dolores-pomajke malograđanke, narodski rečeno \'pokondirene tikve\'!

EU
eugenie
15:36 29.12.2010.

ma di ste judi... volin ja i peanuts... a vi???

FU
funta82
13:43 27.12.2010.

pa čekajte, šta je vama...niste nam rekli šta je bilo za večeru....kreteni novinari jedni...šta stavljate koji xurac ove vijesti ovdje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije