Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u norveškoj

Dok većina bira toplije destinacije za odmor, Ida Prester otputovala je u sjevernije krajeve: 'Nisu to te tirkizne boje'

Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/15
11.08.2022.
u 21:00

Trenutno se nalazi u Norveškoj, a društvo joj pravi partner Ivan Peševski. Ida iz Norveške dijeli doživljaje, a nakon Osla i Bergena, stigli su i u regiju Hardangerfjord.

Pjevačica Ida Prester ove godine odabrala je nešto drugačiji odmor. Naime, dok je većina sada odabrala more i sunce, Ida je u kabanici i gumenim čizmama i istražuje ljepote Skandinavije. Trenutno se nalazi u Norveškoj, a društvo joj pravi partner Ivan Peševski. Ida iz Norveške dijeli doživljaje, a nakon Osla i Bergena, stigli su i u regiju Hardangerfjord. 

- Sjeverno more, Hardangerfjord. Da da, nije kao naše Jadransko. Nisu to te tirkizne boje, ni taj miris. Ali ima neke svoje boje i ljepote. Sasvim druga atmosfera, vegetacija i arhitektura. Slušamo Röyksopp u autu, vozimo magistralom i prilazimo polako planinama i glečeru - opisala je fotografije objavljene na Instagramu, a u videima je pokazala i kako su se vozili na trajektu, putovali kroz šumu, kupovali maline i trešnje na štandu bez prodavača i druge doživljaje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

Inače, prije putovanja s partnerom u Skandinaviju s obitelji je uživala na Jadranu. Tada je s pratiteljima dijelila razne dogodovštine, među kojima i onu u kojoj su njezina djeca plesala na ulici. Nakon nekoliko dana u Dalmaciji, djeca su ostala s bakom i djedom, a Ida i Ivan uputili su se u ovu avanturu. Dodajmo i da su joj putovanja velika strast.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije