Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dogma tvrdi 'Dovoljno da imam te' i kreće na put prema novom albumu

Dogma
Foto: Hassan Abdelghani
1/2
04.05.2022.
u 16:22

Pjesma 'Dovoljno da imam te' novi je singl pulske Dogme kojim bend najavljuje svoj novi, šesti po redu album pod etiketom izdavačke kuće Dallas Records..

Singl je to u pravom stilu Dogme: instrumentalno dominantan, plesan, melodičan i snažan. Dok plešete izmjenjuju se instrumentalne zanimljivosti koje jasno ukazuju na kvalitetu, individualnost i iskustvo tog već legendarnog benda. Ovoga puta kao koproducent, pridružio im se i Srđan Sekulović Skansi koji je stavio i svoj pečat na pjesmu i time joj dao odličnu dodatnu forzu. 

Poruku pjesme otkrio nam je sam autor teksta Sandro Pettener"Pjesma 'Dovoljno da imam te' govori o vremenu u kojem živimo, o eskapizmu kojeg individualac traži  i u čemu nalazi  utjehu, te o ispunjenju koje pronalazimo u ljubavi, uvjek aktualnoj temi. "Još mogu plesati i na kiši i na suncu"... stih je otpora vremenu i svijetu u kojem živimo."

Foto: Hassan Abdelghani

Pjesmu su svojim gostovanjem obogatili Branko Sterpin na trubi i Luka Žužić na trombonu, a produkciju, uz aranžman i glazbu, potpisuju članovi Dogme: Sandro Pettener, Zoran Stojković, Tonči Pavlinović i Toni Selaković uz već spomenutog koproducenta Srđana Sekulovića Skansija koji potpisuje i mix i mastering.

glazba i aranžman | Sandro Pettener, Zoran Stojković, Toni Selaković, Tonči Pavlinović 

tekst | Sandro Pettener 

produkcija | Dogma i Srđan Sekulović Skansi 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije