Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najvažnija medijska nagrada

Dodjela Večernjakove ruže počela je snažnom porukom podrške Ukrajini

Zagreb: Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/12
18.03.2022.
u 20:16

Večer je započela čvrstom porukom podrške Ukrajini, koreografijom plesne skupine Ivone Perkov koja je izvela točku na pjesmu Wild Dances, ukrajinske pobjednice Eurosonga 2004. godine, Ruslane.

U zagrebačkom HNK u tijeku je 28. dodjela najvažnije medijske nagrade - Večernjakove ruže. Prije same dodjele na crvenom tepihu pojavila su se brojna lica iz javnog života koja su dodjelu došla pratiti uživo iz gledališta HNK. Večer je započela čvrstom porukom podrške Ukrajini, koreografijom plesne skupine Ivone Perkov koja je izvela točku na pjesmu Wild Dances, ukrajinske pobjednice Eurosonga 2004. godine, Ruslane.

Foto: Screenshot HRT

Nakon toga riječ su preuzeli voditelji Doris Pinčić i Duško Ćurlić koji su pozdravili sve okupljene, ali i gledatelje pred malim ekranima. Ove godine Ruža se dodjeljuje u čak 8 kategorija, a uz 7 od ranije poznatih, po prvi puta dodijelit će se i Digitalna ruža godine. Publiku će zabavljati Zlatan Stipišić Gibonni, Matija Cvek, Nina Badrić i grupa Silente. Na pozornici su se , u ulogama prezenterica, našle i pjevačka diva Zorica Kondža, zatim njezine kolegice Indira Levak i Danijela Martinović, a prvi put uz nas je i influencerica Ella Dvornik!

VIDEO Počinje izbor za Večernjakovu ružu!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije