Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUŽA za 2015.

Dodjela Večernjakove ruže u petak 18. ožujka izravno na HTV-u

Večernjakova ruža
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/3
11.03.2016.
u 15:45

U sedam kategorija, za TV osobu godine, radijsku osobu godine, TV glumačko ostvarenje godine, glazbenika godine, TV emisiju godinu, radijsku emisiju godine i novo lice godine bit će proglašeni najbolji

Sve smo bliže spektaklu godine - dodjeli Večernjakove ruže za 2015. godinu. U zagrebačkom HNK u petak, 18. ožujka u 20 sati, uz izravni prijenos na Drugom programu HTV-a, bit će dodijeljena priznanja najpopularnijima na televiziji, radiju, filmu i u glazbi.

Čitatelji Večernjeg lista izabrali su najbolje u sedam kategorija: za TV osobu godine, radijsku osobu godine, TV glumačko ostvarenje godine, glazbenika godine, TV emisiju godine, radijsku emisiju godine i novo lice godine.

Nakon tri mjeseca marljivog glasovanja saznat ćemo tko će zgradu HNK napustiti sa svojom Ružom.

Da će dodjela Večernjakove ruže doista biti spektakularna, jamče prezenteri i zabavljači. Među prezenterima pojedinih kategorija su poznata lica poput Blanke Vlašić, Ćire Blaževića, Tomislava Špičeka, Mirne Medaković..., a ugodne glazbene predahe jamči nam glazbena krema predvođena Gibonnijem, Amirom Medunjanin, Vatrom...

Voditelji svečane dodjele su Nevena Rendeli i Ivan Vukušić koji će u izravnom prijenosu pokazati da su pravo otkriće kao voditeljski par.

Crvenim tepihom do dvorane proći će mnoge poznate osobe i uveličati svečanost dodjele, a čitatelje pozivamo da budu uz male ekrane i tako postanu dio velikog spektakla.

>>Večernjakova ruža

>>Pogledajte tko je sve nominiran

Komentara 6

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
23:10 11.03.2016.

Bogati, k'o da sam u Jugoslaviji !!!

HA
Halobar
22:33 17.03.2016.

Smijurija, gurate narodu ono sto mu ne pripada, čista obmana, prijevara. Slicno kao i kod one jos vece smijurije osoba godine i zamislite jedne godine bude papa druge gidine Dodik iz Banja Luke trece Ivo Jisipovic Gadljivo!!! Nadam se dada mi pravo na moje razmušljanje necete uskratiti, obrisati mi komentar.

Avatar ČEPlN
ČEPlN
22:34 17.03.2016.

he he bira popadija dodik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije