Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVOR BRUKETA PIŠE ZA VEČERNJI

Dizajnerski hoteli najpoželjnija su prenoćišta u tumaranjima suvremenog putnika

28.08.2022.
u 16:00

U mnogima omiljenom Londonu smjestio se hotel Ned postavljen u bivšem sjedištu međunarodne banke. Ned je hvaljen zbog svog vrhunskog dizajna, a osobito zbog predvorja od 3000 četvornih metara, koje krase 92 stupa od verdita i redovi stolova od orahovine te prostranim krovnim barom s kojeg se pruža pogled na St. Paul Cathedral. Originalno, zgradu je dizajnirao Sir Edwin 'Ned' Lutyens 1939. godine, a nakon renovacije iza koje stoji studio EPR Architects stvoren je savršen spoj sadašnjosti i prošlosti, tradicije i inovacije te korištenje samo najboljih materijala.

Ključne riječi

Komentara 1

SZ
SZ123
17:39 28.08.2022.

Dizajnerski hoteli najpoželjnija su prenoćišta u tumaranjima suvremenog putnika---- čovječe na čemu si ti? Suvremeni putnik mora biti fan dizajnerskih hotela!?!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?