Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima zanimljive izjave

Danijela iz Savršenog: Ostavila sam četiri zaručnika, kod mene nema stresa oko toga

Foto: RTL
1/7
20.04.2022.
u 20:35

Danijela je 33-godišnja marketinška stručnjakinja koja je priznaje da je zaljubljive prirode i kada je ulazila u show otkrila je kakav tip muškarca može privući njezinu pažnju.

Danijela Novaković natjecateljica je treće sezone RTL-ovog showa "Gospodin Savršeni" u kojem pokušava pridobiti naklonost Tonija Šćulca koji se nakon Gorana Jureneca i Mije Matića našao u ulozi Savršenog. Gledateljima je postala zanimljiva zahvaljujući brojnim simpatičnim izjavama koje su na Tik Toku postale jako popularne i imaju veliki broj pregleda.

-  Stalo mi je, rekla sam sto puta da mi je stalo da dobijem ružu, ali nema propasti ako je ne dobijem. Ostavila sam četiri zaručnika, a ostaviti jednog s kojim sam se ljubila kod mene ide samo tako. Kod mene stresa nema. Tko se toliko stresira zbog ljubavi, drage djevojke, moram vam reći da vam to neće vrijediti. Stres vuče bore, bore vuku botoks, a botoks vuče novce. Nemojte bankrotirati zbog toga - jedna je od novijih Danijelinih izjava objavljenih na Tik Toku Gospodina Savršenog i u samo dva sata od objave ima gotovo 17 tisuća pregleda. Danijela je 33-godišnja marketinška stručnjakinja koja je priznaje da je zaljubljive prirode i kada je ulazila u show otkrila je kakav tip muškarca može privući njezinu pažnju. 

 

@gospodinsavrseni Danijela je balkanska 'odbjegla nevjesta', Julia Roberts se t r e s e 😂 GOSPODIN SAVRŠENI | PON - ČET U 21:20 NA RTL-u #gospodinsavrseni#fyp ♬ original sound - Gospodin Savršeni

 

- Može me osvojiti šarmantan muškarac, mora biti pažljiv koji mi voli ugađati. Mora biti čovjek od akcije jer sam i sama takva pa mi je to jako bitno. Kad se zaljubim, stvarno sam luda od ljubavi! - rekla je Danijela. U showu ne skriva što misli o drugim natjecateljicama i to otvoreno govori pred svima. 

VIDEO Tko je Georgina Rodriguez? Ronaldova partnerica imala je oca dilera, a ujak ju je nazvao zlom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije