Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

DALMATINO pri vrhu liste izvođača s najviše prodanih ulaznica u 2023. godini i jednom od najboljih pjesama najavljuje koncert za zaljubljene

Grupa Dalmatino
Foto: Promo
1/3
29.01.2024.
u 16:13

Grupa Dalmatino opako ruši sve pred sobom, bilo da se radi o rasprodanim koncertima u sportskim dvoranama ili Arenama, ili da se pak radi o priznanju za najbolju pjesmu.

Posljednje dvije godine slobodno možemo nazvati njihove najbolje godine u karijeri, koje su obilježili s tri rasprodane KD V. Lisinski, rasprodanom Arenom Zagreb i Varaždin, dva puta splitskim Gripama pa zatim i rasprodanom pulskom Arenom.

Osim toga, ovih dana struka je odabrala i u kategoriji Pjesma godine ovogodišnjeg Porina kako je upravo njihova pjesma ''Fala Bogu, sritna zvizdo'' proglašena za jednu od najboljih pjesama prošle godine.

Foto: Promo

Na pitanje kako stižu biti uspješni na svim poljima dečki su odgovorili - 'ne radimo probe'.

- Toliko puno sviramo, toliko puno nastupamo pa smo već toliko uigrani, a uz našu publiku koja s nama na koncertu otpjeva skoro cijeli koncert, nema ni potrebe za dodatnim pripremama. - kroz smijeh je rekao poznati dvojac, Ivo i Zdravko iz Dalmatina.

Nastavak redanja ovih povijesnih trenutaka za grupu Dalmatino dogodit će se i 17.2.2024., u Crikvenici gdje vas pozivaju na koncert zaljubljenih.

Karata još ima preko sustava Eventim, a vi po svoju požurite na vrijeme i budite dio njihovog uspjeha !

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije