Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl godine

Pogledajte tko je sve došao na glamuroznu 29. Večernjakovu ružu

Zagreb: Dolazak uzvanika na dodjelu medijske nagrade Večernjakova ruža
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/127
24.03.2023.
u 20:10

Kroz ceremoniju dodjele najprestižnije medijske nagrade, koja se prenosi uživo na prvom programu HTV-a od 20:45 sati, gledatelje te okupljene vode dvije istaknute voditeljice Barbara Kolar i Daniela Trbović.

Dodjela Večernjakove ruže održava se u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, a gledatelji je mogu pratiti uživo zahvaljujući prijenosu na prvom programu HTV-a od 20:45 sati.

Gledatelje i okupljene u HNK-u kroz ceremoniju vode dvije istaknute voditeljice Barbara Kolar i Daniela Trbović, koje su i same dobitnice nekoliko Večernjakovih ruža. Ova prestižna medijska nagrada dodjeljuje se u osam kategorija. Onim već dobro poznatim kategorija poput: glazbenika godine, televizijske i radijske osobe godine, radijske i televizijske emisije godine, novog lica godine i glumačkog ostvarenja godine, a od prošle godine tu je i nova kategorija, digitalna ruža godine. Nagrade najboljima uručit će kolege, a neki od naših večerašnjih prezentera su: voditelj Duško Ćurlić, glumice Jelena Perčin i Sandra Bagarić, influencer Sandi Pego, trenerica Maja Ćustić, chef Stjepan Vukadin, pjevačica Mia Negovetić, Domagoj Zovak, glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić, glumci Lucija Šerbedžija i Asim Ugljen, trener iz Života na vagi Edin Mehmedović, urednik zabavnog programa HRT-a Mario Sedmak, majstor satire Borna Sor, chef Damir Tomljanović.

Večernjakova ruža, spektakularni je događaj na koji dolaze brojna poznata lica posebno spremna kako bi se u najboljim izdanjima pokazali na našem crvenom tepihu. 

Na crveni tepih pristigli su nominirani i uzvanici. Među prvima su došli: glumac Goran Bogdan, trener iz Života na vagi Edin Mehmedović, glazbenik Tony Cetinski u pratnji supruge Dubravkekao i televizijska novinarka i voditeljica Zrinka Grancarić koja je i nominirana u kategoriji TV osoba godine. U HNK su stigli i glazbenica Jelena Rozga, glumac Enis Bešlagić i pjevač Željko Bebek.

Tko je sve stigao na dodjelu Večernjakove ruže pogledajte u našoj galeriji.

Zagreb: Dolazak uzvanika na dodjelu medijske nagrade Večernjakova ruža
1/127

Glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić na crvenom tepihu prije početka najprestižnije dodjele kazao je da je sve spremno za spektakl. 

- Nekako mi se čini mi se da je sve intenzivnije nego proteklih nekoliko godina - kazao je te dodao da je interes za dodjelu bio ogroman i da je glasalo preko 120.000 ljudi. Cijeli razgovor pogledajte u videu.

VIDEO Zavirili smo na probu glamuroznih kreacija poznatih dama, za crveni tepih odabrale su samo najbolje!

 

Ključne riječi

Komentara 1

AN
angelstorm21
23:44 24.03.2023.

jadan nam je hrvatski glamur

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije