Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kinopremijera

Conan: Ratnik koji je sretan samo kad ljubi i ubija

'Conan22_nnn_ekr_110811'
Foto: 'Guy Roland'
1/8
21.08.2011.
u 12:51

Glumac Jason Momoa za ulogu legendarnog snagatora tjednima je vježbao po šest sati dnevno

Trideset godina otkako je Arnold Schwarzenegger ulogom barbarina Conana postao najvećim filmskim snagatorom, stiže njegov nasljednik. Pod motom "Živim. Volim. Ubijam... Zadovoljan sam" 32-godišnji glumac Jason Momoa (Baywatch, North Shore) u ulozi Conana u akcijskom avanturističkom spektaklu "Conan barbarin 3D" kreće u osvetničku misiju, a na tom putu pred njim stoje čudovišta, vještice i ostala mitska stvorenja. Redatelj Marcus Nispel vjeruje da je ovo pravo vrijeme za novi film o najslavnijem barbarinu. – Živimo u umjetnom svijetu. Veći dio dana provedemo ispred računala, posuđujemo tuđa znanja i iskustva. Conan nas vodi u svijet u kojem još uvijek možemo imati crno ispod noktiju i u kojem ne moramo uvijek i za sve pitati dozvolu. U tom se svijetu stvarima možete baviti na prvobitnoj razini – objašnjava Nispel, poznatiji kao redatelj glazbenih spotova (G. Michael, J. Jackson, Elton John, M. Carey...) Egzotični Momoa, napola Havajac, napola Irac, šest je tjedana trenirao po šest sati dnevno, a na njegove mišiće ravnodušne nisu ostale ni njegove filmske partnerice Rachel Nichols, u koju je zaljubljen, i Rose McGowan, zla vještica koja ga prati na njegovu putu. Film je sniman na 60 različitih lokacija širom Bugarske. – Imate dojam da ste zaista u Conanovu svijetu – krutom i okrutnom, a istodobno zapanjujuće prelijepom – kaže scenograf Chris August.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije