Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Ciklus erotskih filmova na Klasik TV-u

Izbor iz erotskih filmova nastalih od 70-ih do danas začinit će ljetne noći ljubiteljima Klasik TV-a. Domaći naslovi, kao i oni iz susjednih nam zemalja, na programu su svakoga petka od 31. srpnja do 28. kolovoza u kasnovečernjem terminu.
29. srpnja 2020. u 12:01 4644 prikaza
Klasik TV
Pogledajte galeriju 1/2

Ciklus Vruće ljetne noći otvara 7sex7 (2011.) redateljice Irene Škorić, prvi hrvatski erotski omnibus. Kroz sedam se priča proteže tema ljudske seksualnosti, uključujući i prve scene ljubljena dvaju homoseksualaca prikazane u domaćem igranom kino-filmu te biseksualnog trojca.

Slijedi Kraljica noći (2001.) 7. kolovoza, drama u režiji Branka Schmidta nagrađena Zlatnim arenama za produkciju i scenarij na pulskom festivalu. Mladi osječki veslač (Luka Dragić) opčinjen je prostitutkom (Barbara Vicković), a uz poteškoće u realizaciji svojih seksualnih fantazija, da bi stres bio veći, na veslačko natjecanje stiže Josip Broz Tito.

Klasik TV | Autor : Kraljica noći

Kultna drama Lepota poroka crnogorskog redatelja Živka Nikolića na programu je 14. kolovoza. Mladi par s brda se spušta u primorje na sezonu i suočava se s običajima potpuno drugačijim od vlastitih. Dok Jaglika (Mira Furlan) širi vidike s parom stranaca nudista, tradicionalnog Luku (Milutin Karadžić) to izluđuje.

U kontroverznoj Maškaradi (1971.) pokušaj muža (Miha Baloh) da kazni nevjeru svoje supruge (Vida Jerman) završava orgijom. Ovaj je naslov u režiji Boštjana Hladnika, prepun scena golotinje i eksplicitnog homoseksualnog sadržaja, bio prvi slovenski film podvrgnut cenzuri, i to sve do 1982. Na programu Klasik TV-a je 21. kolovoza.

Najvrući i posljednji film u ciklusu Zafranovićev je Haloa – praznik kurvi, na Klasik TV-u 28. kolovoza. Mladi, privlačni i uglavnom goli Neda Arnerić i Ranko Zidarić na sunčanom Hvaru provode dane u erotskim igrama, a za ovu je ulogu Arnerić u Puli nagrađena Zlatnom arenom.

Klasik TV | Autor : Klasik TV s programom bogatim kultnim domaćim filmovima i serijama dostupan je na MAXtv-u, EVOtv-u, A1 televiziji, Iskon.TV-u, OptiTV-u, BTnet-u, Terrakom Sat.tv-u i Magic Net televiziji, a TV raspored možete pronaći na www.klasiktv.com.

THEMENBILD, Flugverkehr
Držala ih u drvenoj kutiji
Ženu zaustavili u zračnoj luci, nisu mogli vjerovati što je nosila u prtljazi
Gorenje
Pametni savjeti
Borba protiv otpada: Bacamo hrane više nego ikada, ali postoje načini kako to smanjiti