Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imala je uputu

Cara Delevingne odbila dati izjavu, a reakcija novinara nakon postala je hit na Internetu

British Grand Prix - Race - Silverstone
Foto: XPB/PRESS ASSOCIATION
1/10
12.07.2023.
u 22:00

Njezino ponašanje prema novinaru komentirali su i brojni na Twitteru, a dok je mnogi optužuju, našli su se i oni koji su vidjeli kako ima očitu uputu PR tima

Poznata manekenka Cara Delevingne (30) bila je na utrci Formule 1 na Velikoj nagradi Velike Britanije, a prije utrke prišao joj je  novinar Sky Sportsa Martin Brundle koji ju je želio intervjuirati. Pored nje je bio i njezin PR menadžer, a nakon što joj se novinar približio s mikrofonom, manekenka i glumica je samo ponavljala "ne", iako se nije udaljavala. 

Njezino ponašanje mnogi su okarakterizirali bao bezobrazno pa je digla veliku prašinu na društvenim mrežama, a na posljetku se oglasila i sama manekenka. 

Naime, Brundle je zamolio Delevingne za razgovor kako bi saznao njezino mišljenje o utrci, ali se umiješao njezin tim koji je također govorio "ne".

 "Svi moraju pričati", rekao je novinar njenom PR-u, a ona je ponavljala riječ "ne". Naposljetku se našalila: "Ništa te ne čujem, tako mi je žao". 

VEZANI ČLANCI

"Siguran sam da bi to bilo vrlo zanimljivo", sarkastično je komentirao Brundle Carino odbijanje.

Njezino ponašanje prema novinaru komentirali su i brojni na Twitteru, a dok je mnogi optužuju, našli su se i oni koji su vidjeli kako ima očitu uputu PR tima. 

"Očito se može vidjeti PR menadžer koji novinaru govori "ne" i vrti glavom dok ovaj pokušava priči Cari. Imao je priliku maknuti se i odlučila je reći "ne" da mu pokaže", napisao je jedan korisnik Twittera, a manekenka je objavila to i dodala:  "Rečeno mi je da kažem ne. Hvala vam što vidite obje strane. U svakom slučaju, jako sam se zabavila i sretna sam što sam bila tamo bez obzira što drugi mislili", napisala je manekenka. 

VIDEO Mladi glumac Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije