Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi "napad"

Brošem s brojem nezaposlenih Seve polemizira s premijerkom

Severina broš
Marko Prpić/Pixsell
28.03.2010.
u 17:41

Severinin preksinoć istaknuti broš s brojem 317.625 izravni je izazov premijeki Kosor! No, Sevin broš ujedno daje smisla broševima Jadranke Kosor, jer je opozicija premijerkinu “govoru broševa”.

Severinino pojavljivanje na subotnjim revijama Cro-A-Portera, kamo je došla na poziv Anamarije Asanović i Elfsa, pretvorilo se u političku gestu! Sevka je pokraj revera svoga pomalo muškog sakoa kojim je prekrila krhku bijelu svilenu haljinu, objesila broš s brojem nezaposlenih u Hrvatskoj!

Na taj je način produžila polemiku s političkim vodstvom RH i njezinim političkim potezima. Poglavito s premijerkom J. Kosor, s kojom je ranije polemizirala kad se nije složila sa zakonskom zabranom potpomognute oplodnje, suosjećajući s onima koji jedino na taj način mogu postati očevi i majke.

Severinin preksinoć istaknuti broš s brojem 317.625 izravni je izazov premijeki Kosor! No, Sevin broš ujedno daje smisla broševima Jadranke Kosor, jer je opozicija premijerkinu “govoru broševa”. Na taj način broševi J. Kosor prestaju biti neoriginalnom imitacijom komunikacije broševa Madeleine Albright!

Ključne riječi

Komentara 89

NE
NenadK
10:56 29.03.2010.

Mislim da je današnja brojka oko 325 000.

MI
mimi1
23:00 28.03.2010.

Nije se ona pobunila protiv vlasti, nego protiv Jadranke Kosor kao osobe, jer je na početku Jacine premijerske funkcije izbila neka iskrica netrpeljivosti. Ne sjećam se detalja, ali se sjećam da je danima bilo u medijima. Ovo je samo paravan. Mislim, Severina i borba za nezaposlene. Pa, ta u životu nije pjevala na dobrotvornom koncertu!

OB
-obrisani-
19:33 28.03.2010.

e kuja i ništa drugo a druka za sdp zato jer joj je familija u vrhu sdp-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije