Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jolie i Pitt

Brangelina u odvojenim sobama, otkriva bivši tjelesni čuvar

Brangelina
Reuters
04.04.2010.
u 21:21

Davna su prošlost počeci njihove veze sa smijehom i iznenadnim seksom. Sada je to pakao u kojemu Angelina ne preza da Brada i telefonom maltretira na setu.

Ona je sebična, opsesivno želi sve nadzirati, smije se na suze djece i spava u odvojenoj sobi od one u kojoj spava njen zakoniti - Brad Pitt. Dok mjesni novinari pokušavaju ustanoviti s kojom su svrhom u nedjelju Angelina Jolie i Brad Pitt doputovali u Sarajevo, Huffington Post neugodne pojedinosti prenosi koje je opisao bivši tjeločuvar para kojega ne prestaje razvlačiti bulevarska glasila, iako par, da ne dosade svijetu i sebi, iz milja zovu Brangelina.

Slavni ne vole da se objavljuju nepovoljne priče iz njihove spavaonice, ili odvojenih spavaćih soba, pa zbog toga poduzimaju i pravne korake da ušutkaju one koji silom dužnosti vide njihov život onakvim kakvim se ne prikazuje u javnosti. Tako je slavni par lani odvjetničkim upozorenjem pokušao ušutkati bivšega tjeločuvara zabranivši mu istup u javnosti, o čemu se jučer priopćenjem sa sočnim pojedinostima oglasio tračerski magazin In Touch.

U priopćenju tvrde da je tjeločuvar Angelinu opisao kao ženu neuravnotežena ponašanja, podložna neshvatljivim ispadima urlanja i posve nerazumnim zahtjevima prema zaposlenima. Time ona nije samo vrijeđala zaposlene, nego čak i samoga Brada Pitta, nego i njihovo troje djece.

- Ona ima jasno odvojene javne i privatne osobnosti - tvrdi navodno prema priopćenju In Toucha njen drugi tjeločuvar kojega u priopćenju nazivaju Bill.

- Moje iskustvo kaže da je stvarna Angelina egocentrintrična luđakinja opsjednuta željom za nadziranjem svega. Nema ni zrnca strpljenja, ništa što radi ne radi iz dobrote srca. Ponaša se posve opsjednuto - navodno tvrdi bivši tjelesni čuvar.

- Neprekidno vrišti i galami, a potom naglo nestane. Obično se u potpunoj tišini zaključa u svojoj sobi. Ponaša se kao ih sve tom tišinom mentalno kažnjava. Ako se djeca rasplaču zbog kakvog njenog ispada, dječje suze nima na nju ne utječu. Ima bolestan običaj da se od djece koja plaču toliko da ostaju bez daha odšeće uz nonšalantno hihotanje - govori o paklu kroz koji svi prolaze u posljednjoj fazi te čudne veze.

Čuvao ih je od početka veze, kada je, kaže bilo mnogo smijeha i zabave. Kojiput bi se povaljali u spontanom seksu. Sada par često spava u odvojenim sobama, a faza medenoga mjeseca djeluje kao da je bila davna povijest. Bill kaže da i kad se ne sukobljavaju u izravnoj svađi, Angelina Brada stalno nečim podbada i kritizira.

- Hoćeš li i danas obući tu košulju? - obraća mu se kao dječarcu. Brad se navdno svaki put naježi kad na njen poziv treba podignuti slušalicu. Bill tvrdi da se ne libi zvati ga i na filmski set da bi ga ispitivala. On bi znao zašutjeti i problijediti, na galamu slušalicu odmaknuti od uha, uključiti zvučnik i odšetati od telefona. Kad bi Angelina shvatila da ga on viiše ne sluša, prekinula bi, a potom uporno zvonila sve dok netko od zaposlenih ne bi podigao slušalicu.

Ključne riječi

Komentara 1

VU
vuky91
08:47 05.04.2010.

Tražim posao, a vidim da bi večernjem dobro došao jedan lektor, iako mi to nije struka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije