Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV EMISIJA GODINE

Božidar Domagoj Burić: 'Ovakve serije mogu se napraviti samo na HRT-u'

Zagreb: Dobitnici Večernjakove ruže
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/6
18.03.2022.
u 21:26

Ove godine kategorija TV emisije godine bila je posebno jaka, a među nominiranima su bili Doba Uskoka (HTV), Masterchef (Nova TV), Potjera (HTV), Potraga (RTL), RTL Direkt (RTL).

Glamurozna dodjela Večernjakove ruže napokon je na tragu "starog normalnog", a gledatelji su cijelu dodjelu, zajedno s voditeljima, izvođačima, prezenterima, nominiranima, ali i brojnom publikom, uzbuđeno pratili pred malim ekranima na prvom programu HRT-a. 

Ove godine kategorija TV emisije godine bila je posebno jaka, a među nominiranima su bili Doba Uskoka (HTV), Masterchef (Nova TV), Potjera (HTV), Potraga (RTL), RTL Direkt (RTL).

Chef David Skoko i meteorolog Zoran Vakula prezentirali su tu kategoriju, a čitatelji Večernjeg lista odlučili su da statua ide u ruke emisije 'Doba Uskoka'.

- Ovakve serije mogu se napraviti samo na HRT-u. Moram se zahvaliti Večernjakovom žiriju zbog ove prekrasne vijesti, ali i svima koji su za nas glasovali. Kladio sam se sa suprugom da neću dobiti ružu, bio sam uvjeren da će to biti ''Potjera'', no nikada mi nije bilo draže što sam izgubio okladu- kazao je Božidar Domagoj Burić.

VIDEO TV emisija godine - Doba uskoka: 'O tom dijelu naše povijesti se jako malo zna...'

 

 

Komentara 1

DU
Deleted user
00:16 19.03.2022.

Doba Uskoka je totalni fijasko a lik dobije još nagradu,jlz..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije