Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s pelješca

Bojana Gregorić Vejzović (51) javila se s mora i oduševila svojom figurom: 'Divoto'

Foto: Instagram
1/20
11.08.2023.
u 18:40

Glumica je pozirala u dvodijelnom kupaćem kostimu plave boje dok se sunčala na kamenom zidiću, a sve oči bile su uprte u njenu fantastičnu figuru.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (51) na svojem je Instagram profilu objavila novu fotografiju s mora i potpuno raspametila svoje pratitelje. Bojana je pozirala u dvodijelnom kupaćem kostimu plave boje dok se sunčala na kamenom zidiću, a sve oči bile su uprte u njenu fantastičnu figuru. Gregorić Vejzović prema kameri je ispružila dlan ruke u znak da ju se ostavi na miru, a u opisu je dodala: 

- Ne ometaj. 

U opisu je otkrila i kako ljetuje na Pelješcu, a fotografiju su preplavili plavi i bež tonovi od neba, mora i kamena. ''Kad narastem bit ću Bojana!'' napisala joj je u komentarima kolegica glumica Ana Gruica. ''Živa vatra'', ''Ljepotica'', ''Divoto!'', ''Preljepotica'', bili su neki od komplimenata koje je dobila u komentarima.

Inače, Bojana jako voli putovati, a svoje doživljaje s putovanja često dijeli s pratiteljima an društvenim mrežama. U svibnju je tako otputovala je u susjednu Italiju odakle se javila pratiteljima na društvenim mrežama. Pokazala je kako uživa u Padovi, a podijelila je i fotografiju na kojoj je pozirala u bijelim hlačama, crnoj košulji i crnim balerinkama sa srebrnim zakovicama.  

Glumica je pozirala sretna i nasmijana sa sunčanim naočalama, a poseban naglasak stavila je na svoje vitke noge. 

VEZANI ČLANCI

 

 

Bojanine objave na Instagramu gleda gotovo 115 tisuća pratitelja, a njezin humorističan stil uvijek ih iznova oduševi. Tako je ranije ove godine glumica podijelila kako se provela u Parizu, a nedugo zatim objavila je fotografiju u kućnom stilu s usisavačem u ruci. U opisu fotografije pratiteljima je tada poručila:

-Oprostite ako sam vam prizorima iz Pariza ''vadila mast''... Možda će vam uz ovaj biti lakše - napisala je Bojana. Objava je nasmijala mnoge pratitelje te prikupila gotovo tri tisuće lajkova.

VIDEO Ella Dvornik potvrdila je glasine o svom braku: 'Istina je, u procesu razvoda smo'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije