Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon prve operacije

Bivši voditelj Nove TV u borbi za očev život: 'Razvio se upalni proces'

Foto: Instagram
1/4
29.08.2019.
u 16:44

Bivši televizijski voditelj Nenad Hervatin nedavno je s javnosti podijelio mukotrpnu borbu s očevom bolesti.

Nakon što je početkom mjeseca Nenad Hervatin zamolio prijatelje da mu financijski pomognu jer se nalazi u teškoj situaciji, mnogi su priskočili u pomoć. Naime, putem Facebooka je otkrio kako prolazi kroz težak period zbog bolesti oca i tražio je pomoć.

Uspio je skupiti sredstva za pomoć, a prva operacija bila je 12. kolovoza. Nažalost, fistula nije dobro sjela i mora se prebaciti na drugo mjesto.

- Dobio je temperaturu, razvio se upalni proces, sužavaju mu se krvne žile. Otac je trenutno na antibiotiku - objasnio je Nenad za 24 sata. Premda nije riječ o kompliciranoj operaciji, Hervatinov otac izrazio je brigu za nadolazeći zahvat, ali istaknuo kako će sve izdržati.

Podsjetimo, u emotivnoj objavi povodom rođendana početkom kolovoza, bivši voditelj je u emocionalnoj objavi na Facebooku potražio pomoć.

- Sutra je moj rođendan, prije čestitke molim te pročitaj ovo: Najviše od svega na svijetu za ovaj rođendan želim da, nakon majčine smrti u veljači, tata i ja još malo budemo zajedno. Do sad sam mogao raditi  noćne smjene kako bismo izgurali, no od posljednje hospitalizacije njemu je potrebna 24 satna njega i nepokretan je (pelene). Nije me sram ovo pisati, jer to je život i svakome se to može dogoditi. Nije me sram što sam ostavio klijente i svaka dva sata  mijenjao mami pelene do smrti, nije me sram što ga neću staviti u dom, jer kad je mene trebalo spašavati, ja nisam završio u  DOMU ZA NEZBRINUTU DJECU nego u njegovom domu - započeo je objavu te dodao kako ga je sram rodbine koju je njegov  tata nazvao kad je vidio da ne može više hodati i da Nenad više neće moći raditi noćne smjene, a ti isti su mu odbili pomoći.

Tako da za ovaj rođendan molim sve svoje prijatelje da mi ispune želju. Bio bih vam jako zahvalan kad bismo mu bar malo pomogli. Svaka donacija je dobro došla. 10,20,50..... svejedno. Želim da ima za injekcije prije operacije 12.08. i za lijekove dovoljno. To je moja rođendanska želja, pa umjesto čestitke i veselja, hajde da jednom divnom čovjeku KOJI MI JE PODARIO ŽIVOT stavimo veeeeliki osmjeh na lice da se ne mora brinuti.  A za sve ostalo ja ću se snaći. HVALA VAM PRIJATELJI! - napisao je Hervatin u objavi.

- Ovo je moj otac Josip. On je čovjek koji me odgojio jer su me moji biološki roditelji odbacili. Moja majka, njegova žena, preminula je u veljači. Josip je kronični bolesnik s deset različitih terapija dnevno. Odustao sam od svega da budem s njima 24/7 jer mu je potrebna stalna njega i ovo je razlog zašto moje objave nisu česte. Oprostite - napisao je u nedavnoj objavi Nenad.

Ovo su najplaćenije zvijezde današnjice.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:57 29.08.2019.

Neno tako ti Bog pomogao ocu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije