Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugo je izbivala

Bivša voditeljica Nove TV vraća se na ekrane i pridružila se timu ove televizije

Zagreb: Ivana Tomi?, nova voditeljica informativnog programa Nove TV
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/7
02.02.2022.
u 15:19

Ivana Tomić do 2017. godine je bila zaspolena na Novoj TV i nakon devet godina na toj televiziji postala je glasnogovornica HSS-a i sada se vraća novinarstvu.

Ivana Tomić pridružila se televiziji N1 i uskoro ćemo je opet, nakon duže pauze, gledati na ekranima. 

- Dolazak na N1 za mene, prije svega, predstavlja čast, a onda i golemu odgovornost budući da je N1 jedina televizijska kuća koja gledateljicama i gledateljima svakodnevno donosi sate i sate programa uživo, što je svakoj reporterki i reporteru, voditeljici ili voditelju najveći i najzahtjevniji profesionalni izazov. Stoga je dolazak na N1 i najveći izazov moje dosadašnje televizijske karijere - izjava je koju je Ivana dala za N1. Gledatelji se Ivane sjećaju kao voditeljice Vijesti na Novoj TV čija je zaposlenica bila devet godina. 
- Devet godina sam na televiziji i ova odluka nije došla preko noći. Ponuda je stigla u pravo vrijeme i spremna sam prihvatiti sve ono što me čeka. - izjavila je Ivana 2017. godine kada je otišla s Nove TV kako bi postala glasnogovornica HSS-a.
Novinarstvo je oduvijek bila njezina ljubav i već od 16 godine počela je raditi u medijima. 

- Sa 16 godina počela sam raditi na lokalnoj radijskoj postaji u Grudama u Hercegovini. I to na nagovor mog srednjoškolskog profesora iz hrvatskog jezika. Doduše, bila sam samo spikerica, ali tako je sve počelo. Nakon toga radila sam na lokalnoj televiziji u Zadru i nakon toga na Novoj TV. - rekla nam je Ivana u jednom intervjuu. 

Ivana je i administratorica grupe Virtualni zagrebački plac na Facebooku, koja danas broji više od 70 tisuća članica i članova.

VIDEO Premijer Plenković i supruga Ana uskoro će dobiti treće dijete

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar drug Joža
drug Joža
16:40 02.02.2022.

Nevjerojatno slatko lice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije