Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARKO PURIŠIĆ

Baby Lasagna objavio privatne fotografije i našalio se na svoj račun: 'Kad sam bio dijete, puno sam plakao'

Baby Lasagna vratio se u Zagreb gdje su ga dočekali roditelji i obožavatelji
Foto: Marko Juric/PIXSELL
1/16
19.05.2024.
u 14:16

Podijelio je fotografiju na kojoj se Ečizabeta i on grle, sjede zajedno za stolom, ali i jednu s dočeka u Zagrebu na kojem su ga iznenadile tisuće ljudi.

Naš predstavnik na ovogodišnjoj Euroviziji Baby Lasagna vratio se u svoj Umag, a na Instagramu je objavio nekoliko fotografija, te još jednom pokazao koliko mu znači zaručnica Elizabeta Ružić. 

Podijelio je fotografiju na kojoj se grle, sjede zajedno za stolom, ali i jednu s dočeka u Zagrebu na kojem su ga iznenadile tisuće ljudi.

U opisu se našalio sam na svoj račun: ''Kad sam bio dijete, puno sam plakao, neki kažu da je i dalje tako.''

Inače, Marko Purišić proteklog tjedna nizao je uspjeh za uspjehom. U petak je s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" ušao na 36, mejsto britanske top-liste singlova. 

Osim Babyja Lasagne, u prvih 40 najprodavanijh i najslušanijih singlova u Britaniji uvrstile su se još dvije eurovizijske pjesme. 

Pobjednička "The Code" švicarskog umjetnika Nema na 18. je mjestu, a "Europapa" Joosta Kleina, Nizozemca koji je izbačen iz velikog finala zbog prijetnji službenoj fotografkinji, tjedan je završila 37. poziciji.

GALERIJA: Totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Fanovi dočekali Baby Lasagnu u apsolutnoj euforiji

Baby Lasagna vratio se u Zagreb gdje su ga dočekali roditelji i obožavatelji
1/113

Na broju jedan, treći tjedan zaredom, američka je pjevačica Sabrina Carpenter sa singlom Espresso. 

U srijedu u podne u prodaju su puštene ulaznice za prvi samostalni koncert Baby Lasagne koji je zakazan za 12. rujna na zagrebačkoj  Šalati, a oni koji su već u 12:05 pokušali doći do svojih karata to više nisu mogli. Sve ulaznice već su bile rasprodane. Ubrzo nakon što su ulaznice nestale javio se i Marko Purišić na Instagramu. "Prvi show je rasprodan u četiri minute. Nije mi jasno", otkrio je Marko u nevjerici te dodao da će održati još jedan koncert i to u petak 13. rujna. Ulaznice za drugi koncert u prodaju su puštene u 16 sati, a rasprodane su vrlo brzo. Zbog toga je dodan još jedan datum, samo dan kasnije, 14. rujna, a i karte za ovaj  događaj planule su brzo. Marko je tada kazao kako će samo tri koncerta održati na Šalati, a za sve one koji nisu uspjeli uloviti svoju ulaznicu nada se da će se vidjeti negdje drugdje tijekom ljeta. No, Baby Lasagna dojmove o ovako brzoj prodaji koncerta još dijeli. Naime, Marko je otkrio da je tri koncerta rasprodao u manje od 12 sati te istaknuo svoju zahvalu i nevjericu. 

VEZANI ČLANCI: 

"Sva tri showa su rasprodana u jednom danu. Ovo mi još uvijek ne djeluje stvarno. Hvala vam puno, jedva čekam da vas sve vidim", napisao je uz vizual na svom Instagramu.

VIDEO: Pobijedio je u prvom hrvatskom talent showu, odbacio sve zbog vjere, a sada će nastupiti u prepunoj Areni

Ključne riječi

Komentara 1

OM
omalymrawek
15:33 19.05.2024.

Precool je mali Baby Lasagna, veci smeker od ovih na Zapadu, stalno drugaciji, transformira se za svaciji ukus, i kao djecacic, da se dopadne curicama, tinejdzerima, i kao mangup, i frajercina, da se dopadne curama, i odrastao covjek ( kaoao na eurosongu ) da se dopadne zenama, i sve mu stoji. Nisam jos vidjela tako zanimljivoga decka ovamo na Zapadu, a nagledala sam se svega. Posebno sada, ovi na Zapadu su umrli, covjek je nestao na Zapadu, zato je on decko odusevio sve zivo i osvojio publiku sirom svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije