Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljeni golupčići

Anu Uršulu Najev na koncertu bodrio novi dečko: Žive zajedno i uživaju u ljubavi

Foto: Nova TV
1/16
15.01.2024.
u 17:01

Glumica i pjevačica Ana Uršula Najev prošlog je vikenda održala koncert, a iz publike ju je bodrio njezin najvatreniji navijač - kolega glazbenik Faris Pinjo s kojim je u emotivnoj vezi odnedavno te žive zajedno u metropoli.

Glumica Ana Uršula Najev, koja se inače bavi i pjevanjem te je gledamo u seriji Kumovi u kojoj utjelovljuje Lucu Akrap - prošlog je vikenda nastupila u Klubu Kazališta Komedija te oduševila publiku. - Suze isto vole propivat. Hvala svakoj duši u publici sinoć na magičnoj večeri. Hvala mojim čarobnjacima Čići, Renatu i Ivi. Hvala Klubu Kazališta Komedija - napisala je Najev na društvenoj mreži Instagram uz snimku s koncerta. 

- "Kakva mačka", "Bravo mačko", "Predivno", "Najbolja glumica i pjevačica na svijetu" - samo su neki od komentara ispod objave na društvenoj mreži. Glumicu su na koncertu došli podržati i njezini kolege iz serije Kumovi Jagoda Kumrić, Konstantin Haag i Petra Kraljev, a bodrio ju je i emotivni partner Faris Pinjo - inače bosanskohercegovački glumac i glazbenik. Kako je Večernji list ranije ekskluzivno izvijestio, par odnedavno živi zajedno u Zagrebu te svoju ljubav još uvijek kriju kao zmija noge. 

Ana Uršula je u svojim pričama na Instagramu podijelila objave kolega i dečka Farisa s koncerta, a njima se posebno i zahvalila. U zadnje vrijeme golupčići se više ne skrivaju te zajedno objavljuju fotografije iz izlazaka i zajedničkih druženja.

 

1/8

 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Faris je prošle godine okrenuo novu stranicu u životu te stavio točku na staru. Razveo se od glumice Tare Thaller i to nakon više od godinu dana braka. - Istina je, Tara i ja zajednički smo donijeli ovu odluku. Pokušali smo spasiti brak, no brojne poslovne obveze koje smo oboje imali proteklih mjeseci jednostavno su dovele do toga da smo se međusobno udaljili. Znam da će ovo biti medijski zanimljiva tema, oboje smo javne osobe pa nam je jasan i interes javnosti, no želim reći da smo brak okončali bez gorčine, bez negativnih emocija i bez raščlanjivanja krivice.

 

Foto: Instagram

 

Imali smo i divnih zajedničkih trenutaka i siguran sam da smo na njima oboje zahvalni, ali sada je došlo vrijeme da krenemo svatko svojim putem - kazao je Faris ekskluzivno za Večernji list i time potvrdio šuškanja da su se on i Tara razveli. Osim što je glazbenik krenuo u nove ljubavne avanture s Anom Uršulom Najev, Tara Thaller također nije gubila vrijeme te se spetljala s plesnim partnerom Mateom Cvenićem iz showa u kojem je sudjelovala - Ples sa zvijezdama. Njih dvoje čak nisu gubili vrijeme te su tek nakon nekoliko mjeseci veze odlučili svima otkriti da među njima postoji nešto više od samog prijateljstva i plesnog partnerstva. 

Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne!'

 

Komentara 6

IC
ICCO
21:40 15.01.2024.

AnaUršula plus Faris, stiže mali Haris..

LU
ludstoposto
11:27 16.01.2024.

Zaglave su joj vrhunac života.

AN
AnimaTor
07:31 16.01.2024.

Faris Pinjo ?????? Nepoznata osoba. Ana Uršula Najev ??? Flixbus djevojka , bez karte.Kad nauči kupiti kartu mozda bude nešto od nje. Ljepota je prolazna a karakter ostaje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije