Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke!

Maja Lena Lopatny je trudna! Mama Mia Begović s nestrpljenjem očekuje svoje prvo unuče

Foto: Privatna arhiva
1/36
15.01.2024.
u 09:54

Poduzetnica i PR menadžerica Maja Lena Lopatny, inače kći glumice Mije Begović, u drugom je stanju te s nestrpljenjem očekuje dolazak svoje prve bebe, s tajanstvenim emotivnim partnerom Karlom Šeparovićem.

Kći glumice Mije Begović, magistra novinarstva i PR menadžerica 32-godišnja Maja Lena Lopatny je trudna! Potvrdila je lijepu vijest da čeka svoje prvo dijete sa životnim partnerom Karlom Šeparovićem kojeg javnost još uvijek nije imala prilike upoznati. Njihova beba trebala bi, kako kaže atraktivna Maja Lena, stići u lipnju.

– Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenuci. Uistinu se osjećam blagoslovljeno, i tek sada mogu razumjeti žene koje su postale majke. Osjećaj da se jedan novi život razvija u nutrini je apsolutno očaravajući. Iznimno je pratiti sve promjene koje se događaju iz dana u dan – u tijelu, srcu i psihi. U potpunosti se razotkriva još jedan aspekt koji do sada iskustveno nisam poznavala. Nakon što je stigla i liječnička potvrda trudnoće bila sam u stanju velikog pozitivnog šoka kojeg je teško uopće objasniti, počela sam se tresti i plakati od sreće. Naravno za trenutak potpune spoznaje o samoj trudnoći ipak treba proći određeni period vremena, da osvijestiš razdoblje koje je pred tobom – govori presretna Maja Lena Lopatny.

No, nakon prvotne sreće uslijedili su i prve trudničke tegobe. Početak trudnoće za Maju definitivno nije bio kao iz bajke, a u dva navrata čak je bila i nakratko hospitalizirana. – Nažalost, imala sam dosta jake mučnine i povraćanja u prvom tromjesečju trudnoće. U tim trenutcima najbitnije mi je bilo da znam da je sve u redu s bebom i da je to, unatoč tome što je jako iscrpljujuće za organizam, potpuno normalno. Jednako tako, svi liječnici su me uvjeravali da će mučnine proći – što je na kraju i bilo tako. Mučila me i nesanica, no to je nešto s čime sam se već naučila nositi – kazala je Maja Lena za portal gloria.hr koja više nema nikakvih tegoba pa s nestrpljenjem i velikom radošću iščekuje prinovu u obitelji.

Iako je nedavno doznala i spol djeteta javno ga još ne želi otkrivati kako ne bi "pokvarila" iznenađenje svojim prijateljima. 
– Užoj obitelji smo otkrili spol, a prijateljima ćemo uskoro, planiramo uskoro jedno druženje s našim najdražim ljudima pa vam nažalost ne mogu otkriti tu informaciju prije nego što prijateljima obznanimo. Mogu vam samo reći da, s obzirom na to da sam i sama žensko dijete, možda malo više priželjkivala curicu, a hoće mi li se ta želja ostvariti, doznat ćete uskoro – govori Lopatny i dodaje da joj u konačnici spol nije važan i da joj je kao i svakoj budućoj majici najbitnije da je beba zdrava i da dobro napreduje.

– Ime još nemamo, oko toga se tek trebamo dogovoriti, ali sigurno je da će biti kratko i unikatno – dodaje Maja.

 

1/9

 

VEZANI ČLANCI:


Unatoč tome što je u dugogodišnjoj i stabilnoj vezi, o njezinu odabraniku u javnosti se ne zna baš ništa.

– Ja bih i dalje to zadržala u svojoj intimi, budući da Karlo nije javna osoba. Mislim da je dovoljno velika stvar to da smo se zajedno odlučili da će sudjelovati u javnoj objavi trudnoće. Mogu samo reći da je Karlo čovjek kojeg je odabralo moje srce i da je on moja najveća podrška i oslonac, uz obitelj i prijatelje – istaknula je Maja i tako ispoštovala želju svog partnera koji nikada nije htio biti dio javne scene, no unatoč tome poštuje sve elemente Majina života pa tako i interes medija za njezin život. Upravo Karlo bio joj je najveća podrška i kada joj je život nakon duge i teške bolesti oduzeo voljenog oca Ronalda Lopatnyja.

– Jako sam bila i ostala vezana za tatu. Bol se nije smanjila, samo sam se naučila živjeti s njom. Neopisivo mi nedostaje svakog trenutka. Kad je bilo najteže, najviše su mi pomogli Karlo, mama, obitelj i prijatelji, zahvalna sam im svima. Divno je imati takve ljude oko sebe – govori Maja.

Mnogi je uskoro priželjkuju vidjeti i u vjenčanici, no svadba će, s obzirom na okolnosti, ipak malo pričekati. – Sve u svoje vrijeme. Trenutačno nam je najbitnije da nam stigne beba, a za sve ostalo ima vremena – ističe Maja koja je otkrila i kako je njezina majka Mia Begović reagirala na sretnu vijest. 

– Čim sam doznala da sam trudna, prvo sam nazvala Karla, a odmah nakon njega i svoju mamu koju sam usrećila sa spoznajom da će postati baka. Bila je presretna i jako se raduje jednom malom biću u našoj obitelji. Imamo osjećaj kao da je nagoviještala da će se to dogoditi. Trenutačno joj društvo pravi naša četveronožna ljubimica, jednogodišnja kavalirka Mila, koja nas je sve šarmirala. Vidjet ćemo kako će ona prihvatiti činjenicu da će pažnja sada biti ipak više usmjerena na bebu, no sigurni smo da će se odlično slagati i da je pred nama uzbudljiv period – smije se Maja koja je ulozi koja je pred njom pristupila vrlo ozbiljno, kao i svemu do sada. Za sve što je čeka nastoji se informirati čitajući literaturu posvećenu roditeljstvu, a najviše joj pomažu, priznaje, savjeti njezine majke.

– Posljednjih mjeseci dosta razgovaramo o njezinoj trudnoći i mojim prvim mjesecima te majčinstvu. Puno mi pomaže čuti njezino iskustvo i savjete. Velika mi je podrška i pomoć u ovim trenucima. Nastoji me ohrabriti pred svim izazovima i strahovima koje majčinstvo nosi s obzirom na neizvjesnost vremena u kojem živimo i budućnosti u kojoj će dijete odrastati – napominje Maja Lena. Na rodiljni dopust još nije otišla, a trenutačno radi za jednu turističku kompaniju i vlasnica je druge kuće za odmor s pet zvjezdica na području Jastrebarskog.

 

VIDEO: Domoljubni koncert u zagrebačkoj Areni, nastupilo čak 25 izvođača, pogledajte koliko je ljudi došlo.

Komentara 8

Avatar messerschmidt
messerschmidt
11:39 15.01.2024.

Blago Karlu.

WH
WTF hoćeš
10:56 15.01.2024.

Pa kako, pa nije. Jeste sigurni da je? Ajme u šoku sam a taman gablec. Sad mi je teško razmišljati o jelu, potpuno sam zbunjen.. Je li test s odgovarajućim rokom trajanja? Ma ne vjerujem.. A što ako je..

Avatar lasta mala
lasta mala
10:42 15.01.2024.

S tajanstvenim emotivnim partnerom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije