Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Već smišlja ime

Anja Alavanja trudna je pet mjeseci, rodit će sina

valentinovo (1)
Pixsell
12.09.2011.
u 19:30

Voditeljica i urednica na CMC televiziji za Index je otkrila da je vijest o trudnoći razveselila sve, a posebno njena supruga Željka Romca.

U razgovoru za Index voditeljica i urednica na CMC televiziji, Anja Alavanja otkrila je da je trudna. U petom je mjesecu trudnoće i nosi sina, a prinovi se osim nje najviše veseli njen suprug Željko Romac s kojim je u tajnosti bračnu luku uplovila u svibnju na Mauricijusu.

Nakon udaje rekla je da je njena baka bila jako ponosna jer se udala prije 30., a roditelji im nisu zamjerili što nisu nazočili ceremoniji vjenčanja. Voditeljica i njen 15 godina stariji suprug, inače gitarist iz benda Massima Savića, prinovu su jako priželjkivali i već su se počeli baviti smišljanjem imena za malenog.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
20:46 12.09.2011.

- Trudila se pa je trudna

BU
burgos0308
09:53 13.09.2011.

Inače bubnjari poberu vrhnje , a sada gitarist . Nije loše .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije