Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje

Angelina i Brad u posjetu Sarajevu

Angelina Brad
Foto: Pixsell
1/5
05.04.2010.
u 15:52

Poznati hollywoodski par u Goraždu je zakupio cijeli hotel Behar, te posjetio nekoliko izbjegličkih kampova u Bosni i Hercegovini.

Dolazak najpopularnijeg glumačkog para današnjice Angeline Jolie i Brada Pitta u naše krajeve bio je iznenađenje koje je malo tko očekivao. Nakon što su nedjeljno jutro proveli sa svoje šestero djece na talijanskom otoku San Servolo u igri traženja uskrsnih jaja, Angie i Brad mališane su ostavili na čuvanju i uputili se privatnim avionom prema Sarajevu. Par je na sarajevski aerodrom sletio u 18 sati te se bez provjere putovnica i carinske kontrole automobilom toyota RAV 4 UNHCR-ovih oznaka uputio prema gradu. Odsjeli su u predsjedničkom apartmanu sarajevskog hotela Europa, a dan poslije u organizaciji UNHCR-a posjetili su izbjegličko naselje u Goraždu, Međađe kod Višegrada i izbjeglički kamp Belvedere.

Strogo čuvana tajna

– Ovo je privatni posjet – naglasila je glasnogovornica UNHCR-a Aida Drljača, potvrdivši da je glavni povod dolaska UNICEF-ove heroine Angeline Jolie i Brada Pitta u Bosnu i Hercegovinu Svjetski dan borbe protiv mina 4. travnja. U Goraždu su zakupili cijeli hotel Behar, koji je bio zatvoren za javnost, a svi su telefoni bili isključeni. Brad Pitt je nakon obilaska izbjegličkih kampova imao vremena i za posjet parfumeriji, gdje je, navodno, zatražio parfem Armani Code i posve zbunio prodavačicu.

Skriveno putovanje

Svima koji su sudjelovali u organizaciji posjeta hollywoodskog para bilo je zabranjeno odavati pojedinosti. Jučer oko 17 sati Jolie i Pitt napustili su BiH čarter-letom sa sarajevskog aerodroma. Iako se očekivalo da će doći u Dubrovnik, gdje ih je u zračnoj luci čekalo vozilo bez vozača, ali s navigacijom, par je produžio do crnogorskog Tivta, a onda i do Budve. Smjestili su se u hotel Splendid te se ondje, navodno, spremali za posjet Dubrovniku. S obzirom na to da su odredišta koja će obići u iduća 24 sata poznata samo njima, ne zna se kada će točno slavni par stići na naš jug.

Ključne riječi

Komentara 17

WE
Wyatt Earp
23:02 05.04.2010.

Ne mogu vjerovati da nisu došli u Dubrovnik, 4 sata sam badava kampirao pred zračnom lukom

OB
-obrisani-
20:09 05.04.2010.

Ovo je samo primjer kako su neki mediji u hrvatskoj totalno zaostali,treba saćekati i onda objavit ovakvu vijest tek kad stignu a ne trćati pred rudo

VZ
veki_zg
22:57 05.04.2010.

samo da ne dodju u hrvatsku da nas oni glupi novinari i paparaci ne zbrukaju.....ko ono kad je beyonce dosla u dubrovnik........novinari su vjerojatno vec blokirali sve granicne prijelaze i aerodrome

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije