Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naša pjevačica

Andrea Šušnjara otkrila detalje o svojem zdravstvenom stanju: 'Pretjerala sam'

Zagreb: Andrea Šušnjara i Jasmin Stavros nastupit će u Splitu na Adventu i Novoj godini
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/9
17.01.2024.
u 18:30

Izjavila je prošlo ljeto kako je zbog problema sa štitnjačom nabacila nekoliko kilograma. Sada je ponovno progovorila o svojem zdravlju.

Najdugovječnija pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjara je prošlo ljeto komentirala kako ima problema sa štitnjačom. Izjavila je kako je zbog toga nabacila nekoliko kilograma. Sada je ponovno progovorila o svojem zdravlju. 

- Prošle godine sam pretjerala s poslom. Radila sam više nego ikada. Pjevala sam svaki dan, a nekada čak i po dva nastupa dnevno, što se odrazilo na moje zdravlje. Trenutno sam na godišnjem odmoru, a zdravlje je pod kontrolom - izjavila je za Story.hr
Podsjetimo, otkrila je da se već neko vrijeme bori s neizlječivom bolesti. Rekla je kako je zbog bolesti štitnjače nabacila nekoliko kilograma,  a zbog ubrzanog tempa života nema vremena posvetiti se zdravlju. 

VEZANI ČLANCI:

- Imam problema sa štitnjačom. Nabacila sam nekoliko kilograma zbog lošeg zdravlja, ali nadam se da će se sve regulirati do kraja ljeta. Nemam puno vremena za odmor jer mi je tempo baš zeznut. Vozim se u kombiju po cijeli dan, odem na neku večeru, uglavnom junk food, odradim koncert pa vraćanje natrag…Nije lako - izjavila je ranije za Story. 

Sa štitnjačom problema ima i njena kolegica Jelena Rozga, a Šušnjara kaže da su se po pitanju toga čule, no ona ima obrnuti oblik bolesti.

- Mi smo se po pitanju toga čule. Poznajemo se već dugi niz godina. Razlika je u tome što ja imam obrnuti oblik štitnjače od nje. Ja se debljam i umorna sam, a ona mršavi. Sad se trenutno borim s tim, ali nadam se da će sve biti u redu - kazala je. 

VIDEO Domoljubni koncert u zagrebačkoj Areni, nastupilo čak 25 izvođača, pogledajte koliko je ljudi došlo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije