Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLES SA ZVIJEZDAMA

Albina se oglasila nakon ispadanja: 'Sjećam se koliko sam se veselila ovom projektu'

Foto: Instagram
1/10
02.05.2022.
u 16:22

Pjevačica Albina Grčić oglasila se na svom Instagram profilu nakon ispadanja iz showa ''Ples sa zvijezdama''. Zahvalila se svom mentoru i svima koji su bili njezin ''vjetar u leđa''.

Pjevačica Albina Grčić oglasila se na svom Instagram profilu nakon ispadanja iz showa ''Ples sa zvijezdama''. Zahvalila se svom mentoru i svima koji su bili njezin ''vjetar u leđa''.

-Nema boljih slika za zaokružit ovu priču. Sjećam se koliko sam se veselila ovom projektu i koliko sam htjela proć kroz cijelo ovo iskustvo, i neka sam, drago mi je. Unatoč svim usponima i padovima, to će ostat jedna lijepa uspomena; a najviše zahvaljujući ljudima koji su me podržavali, ohrabrivali, bili mi vjetar u leđa - znate koji ste. Unatoč dignutim ramenima i svim tehnikalijama, ovaj paso je bio takav gušt i užitak za plesat, a najviše zahvaljujući tebi @mariozbolt , oboje znamo koliko je zahtjevno bilo izvući iz nas tu energiju, ali evo izvukli smo je za kraj i hvala ti na ovom putovanju. Sektor makeup, friz, kostimi —> vi ste ČUDOO! Falit ćete jako. Hvala @plessazvijezdama cijelom timu produkcije na ovom tromjesečnom druženju i sretno cijeloj ekipi- napisala je Albina uz fotografije iz sinoćnje emisije, a ubrzo su joj se javili pratitelji i kolege i showa- Marko Grubnić, Pedro Soltz, Bojana Gregorić Vejzović, Walme Tima i brojni drugi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

''Bravo draga'', ''Bila si sjajna iz emisije u emisiju'', ''Bravo'', ''Samo jako Albina'', ''Sjajiš''. ''Predivne slike, a i ti Albina'', pisali su pratitelji.

Podsjetimo, Albina i Mario Ožbolt šesti su par koji je napustio show. U osmoj emisiji izveli su paso doble, a za svoj ples su osvojili 31 bod. U eliminacijama su se našli s Domenicom i Alanom te Markom i Gabrielom, no njih je od ispadanja spasio žiri. Gledatelji su odlučili da i u sljedeću emisiju ulaze Domenica i Alan.

Prije nego su Albina i Mario izveli svoj paso doble prikazan je prilog u kojem je naša pjevačica otkrila da ona i Mario zapravo nisu baš u najboljem odnosu. 

Naime, Albina i Mario poželjeli su skinuti maske pa su tako iskreno rekli da cijelo trajanje emisije glume kako se odlično slažu, a pjevačica je napomenula kako joj je dosta glume jer su u natjecanju ostali zaista jaki parovi i sada je presudna energija među parovima. Maja Šuput nije skrivala je da je u šoku zbog ovog njihovog priznanja, a Albina je dodala kako jednostavno nije osjetila pravu povezanost s Marijem. 

-Pa zajednička je odluka bila da kažemo da se ne slažemo jer nam je bilo previše svega, bilo nam je dosta tog presinga- rekla je Albina. 

-Nismo dobili taj kontinuitet, bilo je dosta eliminacija- nadovezao se na nju Mario. 

-Nismo se mi nikad otvoreno posvađali, puno smo pričali, ali nekad ne treba biti konkretan problem, već ne bude ta neka energija…-složili su se i potvrdili kako nisu osjetili potreban klik.

Albina je rekla da je proteklog tjedna svejedno uživala u nastupu iako je predosjećala da će ići u eliminacije jer nisu imali toliko scenski zanimljivu točku.

VIDEO Stvari i dokumenti Marijane Seifert iz Big Brothera pronađeni su kod zagrebačkog Mosta mladosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije