Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO IZNENAĐENJE

Procurilo ime naše legendarne glazbenice koja će Livaji i Iris pjevati za prvi ples, evo još detalja

Foto: Instagram
1/8
02.05.2022.
u 13:00

Već je u javnost procurila vijest kako će mladence i uzvanike zabavljati pjevačica Jelena Rozga koja je pjevala i na krštenju njihova sinčića Lorenza u srpnju prošle godine.

Danas se u Splitu odvija pravo veselje. Naime, Hajdukov as Marko Livaja (28) i njegova odabranica Iris Rajčić (42) uplovljavaju u bračnu luku, a na vječnu ljubav zavjetovat će se u crkvici na Sustipanu, odakle će se spustiti na proslavu u restoranu Adriatic Grašo. Već je u javnost procurila vijest kako će mladence i uzvanike zabavljati pjevačica Jelena Rozga, koja je pjevala i na krštenju njihova sinčića Lorenza u srpnju prošle godine.

Osim toga, Dalmacija Danas neslužbeno, ali iz pouzdanih izvora doznaje da će za vrijeme prvog plesa svoju pjesmu otpjevati dalmatinska pjevačka diva Jasna Zlokić.

Također, doznalo se da će među uzvanicima i gostima biti i Doris Dragović, no nije poznato hoće li ona pjevati tijekom svadbenog slavlja. Osim Jasne Zlokić, koja će vjerojatno pjevati samo jedan manji dio svadbe, za najveći glazbeni ugođaj bit će zaduženi Milan Terze i Jelena Rozga.

Podsjetimo, danas u 17 h par će izreći svoje sudbonosno da na Sustipanu, gdje je i restoran Adriatic Grašo. Nisu mnogo detalja otkrivali ususret samom vjenčanju, no kako je par sudjelovao u prikupljanju humanitarne pomoći za Ukrajinu te su odgovarali na pozive dok se igrala ''Utakmica za mir'' između Hajduka i Šahtara u nedjelju, mladenci su novinarki Mirti Šurjak otkrili da lokacija nije tajna, odnosno da praktički svi znaju da će se vjenčati na Sustipanu. Iris je samo tajnom htjela držati izgled vjenčanice, a to je i uspjela.

Inače, par je više puta planirao održati vjenčanje, ali ih je u tome spriječilo više stvari. Prvo nogometaševe sportske obveze, a potom i pandemija. U siječnju 2021., nakon četiri godine života u Ateni, vratili su se u Split, gdje je potpisao trogodišnji ugovor s Hajdukom, zbog čega je Iris, s obzirom na to da je ona kumovala odluci da Livaja ostane u svom klubu, prozvana kraljicom Torcide. 

VIDEO>>Na području rijeke Save od Mosta mladosti u smjeru toplane traga se za Marijanom Seifert

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije