Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova ruža

Ruže venu, zato nama treba svježa

2Cellos
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/8
15.02.2016.
u 11:38

Glazbenici 2013. godine, Luka Šulić i Stjepan Hauser, kažu da ako zbog nastupa ne stignu da dodjelu, poslat će svoje djevojke Jelenu i Tamaru kao predstavnike

Publika je proslavljeni dvojac violončelista Stjepana Hausera i Luku Šulića Večernjakovom ružom nagradila prije dvije godine, što je dečkima očito bio poticaj da nastave i dalje stvarati i raditi jednakim tempom pa su i ove godine nominirani u kategoriji glazbenika godine. Što se promjenilo od dodjele 2014. u njihovu privatnom i poslovnom životu ispričali su nam u kratkom razgovoru.

U ovoj kategoriji već ste osvojili Večernjakovu ružu, nadate li se da će vam to poći za rukom ponovno?

Uvijek je lijepo dobiti priznanje za svoj rad, drago nam je da smo već osvojili jednu Večernjakovu ružu i da su prepoznali naš rad i trud. Ali kao što znate, ruže venu kao i svako cvijeće pa smatramo da je sad vrijeme za svježu, novu ružu.

Otkako ste prije dvije godine osvojili prvu Ružu, obojici su procvale ruže na privatnom planu i zaljubili ste se, Stjepan u pjevačicu Jelenu Rozgu, a Luka u slovensku manekenku Tamaru Zagoranski?

Pa da, sasvim neočekivano, kad najmanje ideš za tim, dogodi ti se nešto tako čarobno i predivno i na ljubavnom planu. Dogodilo nam se obojici baš u istom periodu!

Ovu godinu započeli ste nastupom na Zlatnoj lopti, družili ste se s nogometašima, tko je na vas ostavio poseban dojam?

Pa osim što je bila velika čast upoznati Ronalda, Messija i sve te velikane, nekako je najljepše bilo vidjeti našeg Luku Modrića koji je zaista bio drag i s kojim smo se odmah skompali.

Ove godine vas očekuje također natrpan raspored ili ćete ipak više vremena biti u Hrvatskoj?

Evo upravo smo na velikoj američkoj turneji od 42 koncerata pa zatim imamo velike koncerte po Europi uključujući veronsku Arenu, parišku Olympiju i druge hramove glazbe. Nakon toga želimo malo usporiti tempo i više se posvetiti snimanju spotova i novom albumu.

S kim planirate doći na dodjelu i, ako vi ne dolazite, tko će umjesto vas primiti nagradu?

Pa ako ne budemo u prilici doći, onda će naše djevojke primiti nagradu!

Ako dobijete ovu Ružu, tko će je čuvati, spominjali ste prije da jedan od vas voli cvijeće, a drugi i ne baš toliko, je li se nešto promjenilo od tada?

Svi mi volimo cvijeće, prijašnja ruža je kod Stjepana, tako da bi bilo dobro da ovu dobije Luka!

>>Svjedok ranih ustajanja i zaspalih gostiju

>>Svjetsko mi je priznanje kruna karijere

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije