Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabava svaki petak

Pretplatite se na Enigmatiku!

Enigmatika
16.06.2015.
u 17:39

Zabavite se uz Večernjakovu Enigmatiku svaki petak!

Večernjakova enigmatika donosi vam skandinavke, premetaljke, viceve, križaljke, sudoku, osmosmjerke, mozgalice koje će vam ispuniti vaše vrijeme i zabaviti vas svojim zanimljivim sadržajem i izazovima! Svaki petak uz bogat enigmatski sadržaj očekuje vas i mogućnost da osvojite jednu od 30 nagrada! Sve to očekuje vas u Enigmatici na čak 72 stranice! 

Pretplatnici Večernjaka mogu Enigmatiku primati na svoju kućnu adresu uz dostavu za samo 5 kuna po primjerku! 

Pretplatite se jednostavno ispunjavanjem narudžbenice klikom na "Pretplati se" i vaša pretplata bit će pokrenuta u najkraćem roku! 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije