Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIRIČNI PREGLED TJEDNA

Nina Kraljić: Nema besplatne suze za zagorske brege

19.09.2021.
u 08:59

Zagorci su ogorčeni što kraljica Nina nije nastupila ove godine, a totalno su poludjeli kada su shvatili da je par dana prije festivala odbila dogovoreni nastup jer joj je uletjela plaćena gaža i nije htjela vu Zagorju popevati besplatno.

Komentara 6

PO
polifonije
09:25 19.09.2021.

Elitne postrojbe SPC-a koriste domaću izdajnićku, orjunašku, jugosrp'sku bagru sa isto takvim medijima da provode njihovu strategiju

Avatar vatrogasac
vatrogasac
09:52 19.09.2021.

Ovi "slatki" bradonje izvlače tolike količine novca iz RH da je to majstorstvo..No pustimo dušmane na tren..A di je naš pacifizirani kardinal,vrimena nikad gora,narod prepušten sam sebi..Pročitaj što je pisao sveti Alojzije Stepinac veliki čovik sluga božji u teško vrime za naš narod kao i danas,čitaj i uči!

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
09:31 19.09.2021.

Banaliziranje zla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?