Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Premium

Antonija Mandić se vraća i otkriva: Uvijek sam zaljubljena!

Nakon sedam mjeseci na ekrane RTL Ttelevizije vraća se talk-show emisija Studio 45. Prva emisija nove sezone kreće 15. veljače...
15. veljače 2014. u 11:50 1 komentara 6346 prikaza
Antonija Mandić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Nakon sedam mjeseci na ekrane RTL Ttelevizije vraća se talk-show emisija Studio 45. Prva emisija nove sezone kreće 15. veljače.

 Zašto ne u petak, 14. veljače?

- Pa subota je bolji dan za emitiranje nego petak, rekla je Antonija Mandić, voditeljica Studija 45.

Ali, prva emisija ovog showa krenula je 14. veljače 2011. godine.

- Pazi, stvarno. Super. Da, počeli smo na Valentinovo. Eto, kada će počneeti neka nova sezona, možda ćčemo opet početi na Dan zaljubljenih, a možda ćemo krenuti 16. veljače, rekla je Antonija.

Zašto tako dugačka stanka?

- Nakon što sam radila prijenos ulaska Hrvatske u Europsku uniju, morala sam se malo duljže odmoriti. Jer, izravni prijenos trajao je sedam sati. Dakle, za sedam sati prijenosa uživo zaslužila sam sedam mjeseci odmora. Naravno, šalim se. Dobro, bila je ljetna stanka, a onda smo na jesen razmatrali neke nove projekte, razgovarali o postojećima. Rad na televiziji nije samo ono što kamera snimi. Ima puno posla i iza kamere. Nije da nisam sve to vrijeme dolazila na posao. Surađivala sam na nekim drugim projektima, rekla je Antonija koja će gledateljima predstaviti i novi imidž.

balon ISTRA IZ ZRAKA Ashley Colburne i Antonija Mandić otvorile sezone letova balonom antonija mandić sada i tviterašica Antonija Mandić: Ne znam kuhati, ali sam joker zovi za gadgete 'mandic1_nnn_ekr_230311' Javna tajna Antonija Mandić: Zbog tolikih trash zvijezda zavidi nam i Amerika

Gledatelji će vidjeti novi Antonijin imidž.

- Da, kosa mi je narasla za nekih deset centimetara, istaknula je.

Da li je li postojala opasnost da nakon tako dugačke stanke Studio 45 ne krene sa emitiranjem?

- Više ne nego da, istaknula je.

Kako je uopće nastala emisija Studio 45?

- Nakon sedam godina terenskog posla više mi to nije bio izazov. Jedina neostvariva želja u tih sedam godina bilo je izvještavanje sa crvenog tepiha na dodjeli Oscara. Da bi se tamo došlo, trebalo je puno platiti velikie novace. Taj terenski posao bio je divan dok je trajao, ali sam stalno bila na putu. Sedam godina sam živjela po hotelima i čudim se kako sam preživjela sve te avionske letove. Naime, panično se bojim aviona. I tako sam odlučila kda krenuti uem u nešto novo. Uvijek sam se željela da se okušatim u jednoj takvoj formi talk- showa. I kada se otvorila mogućnost na RTL-u 2, tako je nastala je emisija, rekla je Antonija.

Zašto naziv Studio 45?

- Jooj, dugo smo se lomili oko imena. Čak su neki predlagali da se emisija zove po mom imenu, ali su se u upravi šalili - što ako ne budem dobra pa mi moraju dati otkaz, a ime emisije ne mogu promijeniti. I onda smo došli na ideju: , kako je sjedište RTL-.a u Krapinskoj 45, onda smo zadržali smo broj, a umjesto Krapinske ubacili smo Studio, istaknula je Antonija.

Kroz puno emisija prošlo je jako puno gostiju. Da li je li netko odbio sudjelovatinje?

- Bilo ih je. Ali, to je na njihovu štetu. Uglavnom to nisu osobe sa A liste popularnih osoba iz Hrvatske, istaknula je Antonija.

Ima li netko kotko ga želi dovesti, a nije do sada uspjela?

- Ima. Đorđe Balašević. Nije da on ne želi doći, nego kod njega ide sve polako. Pa kad ga put nanese u Zagreb, onda će doći i gostovati u emisiji.

Koja je tema prve emisije?

- Morat ćete pričekati subotu.

Nije valjda Valentinovo?

- Ne, nije, ali mi je palo na pamet. Bio bi to ipak kliše, zar ne?

Ali prva emisija, 2011. godine bila je o Valentinovu?

- Istina. Sjećam se da mi je gost bio Nadan Vidošević.

Niste ljubitelj Valentinova?

- Ma, jesam.

Što se ste se zaljubili?

- Ja sam uvijek zaljubljena.

Hoće li biti kakvih novosti u novoj sezoni?

- Držimo se prokušane forme, a moji gledatelji će reći žele li da uvedem nešto novo!

Što Antonija voli raditi kad ne radi na RTL-u?

- Ja uvijek radim. Šalu na stranu, u slobodno vrijeme volim gledati TV serije. Sada gledam 'Kuću laži'. Serija broj jedan mi je 'Zapadno krilo', otkrila je Antonija.

Jeste li među njima?
Sve shvaćaju ozbiljno i osobno: Ovo su najosjetljiviji znakovi horoskopa
LAQO osiguranje
Digitalna transformacija
Kako je domaći tim razvio digitalno rješenje koje Hrvatsku svrstava u europski vrh