Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRA IZ ZRAKA

Ashley Colburne i Antonija Mandić otvorile sezone letova balonom

balon
Foto: Slavko Miđor/Pixsell
1/3
25.07.2013.
u 21:43

- Vidi se sve - od Umaga, Novigrada, Brtonigle, Buja do prekrasnih gradića u unutrašnjosti Istre - oduševljene su Antonija i Ashley. Ovo je doživljaj za pamćenje, poručile su nazdravivši pjenušcem što je 'obaveza' svih nakon prvog leta

 

prijevoza od lokacije na kojoj se gost nalazi do balona i natrag. U sljedećoj godini letovi balonom bit će gostima na 
raspolaganju cijele sezone, od lipnja do rujna.
Ekskluzivni let balonom pruža priliku gostima turističkog klastera Sjeverozapadne Istre - obiteljima, skupinama ili 
parovima - da upotpune svoj doživljaj odmora dizanjem u visinu i pogledom koji oduzima dah. Balonom upravljaju 
neki od najiskusnijih pilota balona u ovom dijelu Europe, što znači da je zajamčena maksimalna sigurnost.
Iz balona se pruža sasvim drugačiji pogled na Umag, Novigrad, Brtoniglu, Buje i mnoga sela smještena u zelenom 
krajoliku unutrašnjosti, što gostima omogućuje da iz Istre ponesu doživljaj koji će zauvijek pamtiti i ovjekovječe ga 
vlastitim fotografijama ili video snimkama. Letovi završavaju balonaškim krštenjem koji uključuje čašu pjenušca, sir 
i maslinovo ulje domaćih proizvođača, a gosti dobivaju i ručno pisane, personalizirane potvrde o sudjelovanju.
Letovi balonom iznad Sjeverozapadne Istre jedan su od doživljaja Istria Experience projekta, platforme koja 
na jednom mjestu objedinjuje najbolje doživljaje Istre. Sve informacije o letovima mogu se dobiti na portalu 
www.istriaexperience.com, na Istria Experience info punktovima ili u Istria Experience kontakt centru u Umagu na 
broj telefona +385 52 700 777.

Jeste li ikada  vidjeli mjesto na kojem ljetujete  iz zraka? S visine od nekoliko stotina metara? Kkao izgleda Umag iz zraka, k tome i zalaz sunca, otkrile su večeras američka novinarska AShley Colburne, autorica nekolicine dokumentarnih filmova o Istri i RTL-ova voditelja Antonija Mandić koja se na Poluotoku poprilično udomačila. Istraturist je u suradnji s Balon klubom Zagreb ovoga ljeta obogatio turističku ponudu Umaga novom atrakcijom: letovima balonom iznad Sjeverozapadne Istre.

Istra na dlanu 

Letovi su mogući svaki dan do sredine rujna, uz potpunu uslugu prijevoza od lokacije na kojoj se gost nalazi do balona i natrag. Ekskluzivni let balonom pruža priliku gostima turističkog klastera Sjeverozapadne Istre - obiteljima, skupinama ili parovima - da upotpune svoj doživljaj odmora dizanjem u visinu i pogledom koji oduzima dah. Balonom upravljaju neki od najiskusnijih pilota balona u ovom dijelu Europe, što znači da je zajamčena maksimalna sigurnost. U to su se uvjerile i djevojke koje kažu da je pogled na Istru iz balona - veličanstven.

- Vidi se sve - od Umaga, Novigrada, Brtonigle, Buja do prekrasnih gradića u zelenoj unutrašnjosti Istre - oduševljene su Antonija i Ashley.Ovo je doživljaj koji ćemo, nema sumnje pamtiti, poručile su nazdravivši pjenušcem što je 'obaveza' za sve koji se prvi put otisnu na let balonom.

"Balonaško krštenje"  nakon slijetanja

"Balonaško kršenje"  uključuje uz pjenušac - ali nakon sljetanja - i domaći sir te kušanje maslinovog ulja domaćih proizvođača. Svi letači, pa tako i Ashley i Antonija, dobivaju i ručno pisane, personalizirane potvrde o sudjelovanju. Letovi balonom iznad Sjeverozapadne Istre jedan su od doživljaja Istria Experience projekta, platforme koja  na jednom mjestu objedinjuje najbolje doživljaje Istre. Sve informacije o letovima mogu se dobiti na portalu www.istriaexperience.com, na Istria Experience info punktovima ili u Istria Experience kontakt centru u Umagu na broj telefona +385 52 700 777.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije