Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Obavite svoje svakodnevno financijsko poslovanje digitalnim bankarstvom od kuće

PBZ
Foto: Shutterstock
1/4
30.04.2020.
u 15:16

U trenutnoj situaciji u kojoj smo se našli uslijed epidemije koronavirusa, a radi zaštite sebe i drugih, naglo smo promijenili navike i svakodnevicu koja se sada gotovo u cijelosti odvija unutar četiri zida. Kao zamjenu za aktivnosti koje smo nekada obavljali u fizičkom svijetu, priključujemo se sveopćem trendu digitalizacije te korištenju usluga u online svijetu.

Jedna od važnijih aktivnosti koja se također seli u digitalni svijet je obavljanje svakodnevnog financijskog poslovanja. Za provođenje takvih aktivnosti potrebni su nam razni alati pomoću kojih jednostavno možemo provjeriti svoje financijsko stanje, platiti mjesečne obveze i račune, izvršiti uplatu ili pak ugovoriti štednju, a ujedno nam trebaju pružiti visoku razinu digitalne sigurnosti. Među njima zasigurno se ističe mobilna i internetska aplikacija PBZ digitalno bankarstvo koja omogućava pristup financijskim uslugama  u samo nekoliko klikova bez potrebe za odlaskom u poslovnicu banke.

Foto: Shutterstock

Dostupnost financijskih usluga jednim dodirom na zaslon

Mobilna aplikacija PBZ digitalno bankarstvo dostupna je za preuzimanje u trgovinama App Store i Google Play, a nudi brojne inovativne funkcionalnosti. Uz pomoć funkcionalnosti #withCASH možete podignuti gotovinu bez kartice koristeći jednokratni kod, a to možete omogućiti i drugima. Potrebno je samo odrediti željeni iznos i koristeći #withCASH opciju mobilne aplikacije PBZ digitalnog bankarstva izraditi jednokratni kod, odrediti njegovo vremensko trajanje te ga putem poruke, e-maila ili WhatsAppa poslati primatelju koji unosom koda na bilo kojem PBZ bankomatu može podići novac.

Neka štednja postane vaša dnevna rutina uz funkcionalnost #withSAVE, gdje tijekom dana možete odvojiti manje iznose koje na kraju dana prebacujete na svoj štedni račun. Nove financijske proizvode i usluge možete ugovoriti bez odlaska u poslovnicu uz napredni elektronički potpis #withSIGN. A uz funkcionalnost #withPAY novac možete u bilo kojem trenutku prebaciti kontaktima iz imenika svojeg mobilnog uređaja, a koji su članovi #withPAY zajednice.

Foto: Shutterstock

Beskontaktno mobilno plaćanje

Ako u ovim okolnostima ipak morate izaći iz svojega doma da obavite kupovinu, učinite to na što sigurniji i jednostavniji način kako biste sačuvali svoje zdravlje, ali i zdravlje svih oko vas. Uz mogućnost beskontaktnog mobilnog plaćanja nema potrebe za davanjem kartica ni razmjenom novčanica. PBZ Visa Inspire karticom možete plaćati beskontaktno te putem mobitela korištenjem Google Pay i Apple Pay usluge. Za plaćanje na prodajnom mjestu potrebno je samo aktivirati zaslon pametnog telefona, približiti ga POS uređaju i transakcija će biti obavljena u sekundi.

Osim PBZ Visa Inspire karticom, beskontaktno možete plaćati i PBZ Card Premium Visa karticama. Kako bi svojim klijentima dodatno olakšao svakodnevicu, PBZ Card je, u suradnji s Googleom, uveo mogućnost beskontaktnog plaćanja putem Google Pay usluge za korisnike Premium Visa kartica. Ova napredna usluga beskontaktnog plaćanja dostupna je korisnicima Premium Visa Gold, Premium Visa Platinum, Premium Visa Infinite i Visa Business Platinum kartica. Uz Google Pay uslugu imate pojednostavljen uvid u vašu kupovinu, bodove u programima vjernosti te korisne savjete za uštedu vremena i novca, a usluga je prihvaćena na milijunima prodajnih mjesta diljem svijeta.

Sve što trebate napraviti je dodati svoju PBZ Visa Inspire karticu u Google Pay ili Apple Wallet, te vaše Premium Visa kartice u Google Pay i vaše beskontaktno plaćanje može započeti.

Foto: Shutterstock

Najjednostavnije plaćanje računa kamerom pametnog telefona

Osim što brojnim funkcionalnostima zamjenjuje odlazak u poslovnicu banke, jednako tako zamjenjuje i odlazak u poštu. Pristigle uplatnice moguće je podmiriti iz sigurnosti dnevnog boravka uz PBZ digitalno bankarstvo skeniranjem 2D barkoda na uplatnici, ali i inovativnijim načinom koji čak i u slučaju nepostojanja 2D barkoda prepoznaje tekst na uplatnici te ga automatski oblikuje u podatke za plaćanje. Dodatno, odabirom pouzdanog primatelja kao što su članovi obitelji ili najbliži prijatelji, omogućava se brža autorizacija plaćanja, kao i jednostavnije plaćanje bez autorizacije između vaših računa i računa po kojima ste opunomoćeni.

Inovativne financijske usluge

Uvođenjem brojnih tehnološki naprednih usluga, Privredna banka Zagreb pozicionirala se kao predvodnik u pronalasku i primjeni inovativnih rješenja te dostupnosti digitalnih usluga na svim svojim platformama. Brojne mogućnosti takvih usluga itekako su korisne i poželjne u ovim izazovnim vremenima kada ostajemo doma kako bismo osigurali dobrobit nas samih, ali i svih onih koji nas okružuju.

Zato #ostanidoma i istraži što ti sve omogućava PBZ digitalno bankarstvo.

Ključne riječi
PBZ

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije