Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I DALJE OPREZNO

Mjere su popustile, ali i dalje je važno biti odgovoran i brinuti o zdravlju

PBZ
Foto: Shutterstock
1/2
16.05.2020.
u 07:30

Brzo i sigurno beskontaktno plaćanje PBZ Visa Inspire i Premium Visa karticama

Mnogima od nas život se posljednjih tjedana značajno promijenio uslijed epidemije izazvane korona virusom, stoga smo jedva dočekali ublažavanje mjera koje su sprječavale širenje zaraze. Međutim, kao što nas stručnjaci svaki dan upozoravaju, situacija i dalje zahtijeva odgovorno ponašanje jer virus nije nestao niti će nestati preko noći samo zato što je stiglo lijepo vrijeme. I zato su pred nama ključni mjeseci nove faze u borbi protiv virusa, u kojima jednako kao i prije trebamo nastojati većinu aktivnosti te organizaciju privatnog i poslovnog života preseliti na digitalne platforme, kako bismo što manje dolazili u kontakt s potencijalnim zaraženim sugrađanima i nepotrebno se izlagali opasnosti iz okoline. To je logično, s obzirom na odlične rezultate koje smo kao društvo postigli u prvom dijelu borbe protiv korona virusa, te prioritet i dalje ostaje odgovorno ponašanje prema sebi i drugima te posebna pažnja na vlastito zdravlje jednako kao i na zdravlje i sigurnost bližnjih.

Bezbrižni uz beskontaktno plaćanje PBZ Visa Inspire karticom

Iako se otvara sve više trgovina i zabrane se ublažavaju, poželjno je i dalje što rjeđe napuštati domove, te izbjegavati gužve u omiljenim dućanima ili okupljanja većeg broja ljudi, bilo da se radi o otvorenom ili zatvorenom prostoru. Naravno, ne možemo se i dalje izolirati od svega, pa u tim trenucima ključno ponašati se odgovorno i zaštititi sebe i druge, a toj sigurnosti možete pridonijeti na jednostavan način – korištenjem beskontaktnog plaćanja karticama.

PBZ Visa Inspire karticom možete plaćati beskontaktno te kupovati do 36 rata bez kamata i naknada uz mjesec dana odgode plaćanja. A ako preferirate mogućnosti plaćanja mobilnim uređajem, usluge Google Pay i Apple Pay dodatno će vam olakšati svakodnevicu. Obje usluge predstavljaju digitalni novčanik za vašu Visa Inspire karticu te su klijentima PBZ-a dostupne unutar mobilne aplikacije PBZ digitalnog bankarstva.

Za plaćanje na prodajnom mjestu potrebno je samo aktivirati zaslon pametnog telefona, približiti ga POS uređaju i transakcija će biti obavljena u sekundi. A brz, jednostavan i beskontaktni način plaćanja ni u kojoj mjeri ne umanjuje sigurnost plaćanja mobilnim uređajem. Neovisno o tome koristite li Apple ili Google Pay uslugu, vaši kartični podaci zaštićeni su jedinstvenim tokenom po uređaju kojeg nije moguće povezati sa stvarnim podacima te se oni nikada ne prenose u platnoj transakciji. Jednako tako, sigurni ste i u slučaju krađe ili izgubljenog mobilnog uređaja, jer je vašim podacima nemoguće pristupiti, čak i ako netko uspije otključati mobilni uređaj.

Google Pay usluga dostupna i korisnicima PBZ Card Premium Visa kartica

Foto: Shutterstock

Osim Visa Inspire karticom, beskontaktno možete plaćati i svojim Premium Visa karticama. Kako bi svojim klijentima dodatno olakšali svakodnevnicu, PBZ Card je u suradnji s Googleom uveo mogućnost beskontaktnog plaćanja putem Google Pay usluge za korisnike Premium Visa kartica. Ova napredna usluga beskontaktnog plaćanja dostupna je korisnicima Premium Visa Gold, Premium Visa Platinum, Premium Visa Infinite i Visa Business Platinum kartica PBZ Carda. Uz Google Pay uslugu imate pojednostavljen uvid u vašu kupovinu, korisne savjete za uštedu vremena i novca, a usluga je prihvaćena na milijunima prodajnih mjesta diljem svijeta.

Ukoliko vam mobilno plaćanje nije ključan faktor, u raznovrsnom asortimanu Premium Visa kartica nalaze se osobne, charge i revolving kartice te poslovne kartice kojima možete plaćati beskontaktno do 250 kuna bez unosa PIN-a. Neovisno o tome jeste li poduzetnik, student, obrtnik, strastveni zaljubljenik u putovanja ili shopping, postoji idealna Premium Visa kartica za vas. A za one koji rado čine dobro i pomažu drugima, tu je i Visa kartica sa srcem.

Koju god mogućnost odaberete, beskontaktno plaćanje jednostavan je i brz, ali prije svega siguran način provođenja transakcija.

Napredne usluge PBZ digitalnog bankarstva

Uvođenjem brojnih tehnološki naprednih usluga Privredna banka Zagreb pozicionirala se kao predvodnik u pronalasku i primjeni inovativnih rješenja te dostupnosti digitalnih usluga na svim svojim platformama. Brojne mogućnosti takvih usluga itekako su korisne i poželjne u ovim izazovnim vremenima kada ostajemo doma kako bismo osigurali dobrobit nas samih, ali i svih onih koji nas okružuju.  

Do sada smo se vodili krilaticom #ostanidoma, a sada nas čeka još važnije ponašanje, stoga #ostani odgovoran i istraži što ti sve omogućava PBZ digitalno bankarstvo.

Sadržaj omogućio PBZ

Ključne riječi
PBZ

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije