Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Domaćica - ponosni sponzor lige za ostanak doma!

Domaćica
17.04.2020.
u 10:52

Svi znamo da je obiteljski dom nezamisliv bez Domaćice, prhkog, čajnog peciva s 23% Kraševe čokolade.

Desetljećima, ova obiteljska miljenica, raznolikošću okusa i kvalitetom spaja sve generacije i okuplja obitelj stvarajući zajedničke uspomene.

Danas, više nego ikad, fokusirani smo na obitelj i zajedničke trenutke. 

Domaćica, kao ponosni sponzor lige za ostanak doma, poziva te da sudjeluješ u novom izazovu u koji se uključio i njezin najveći obožavatelj Ivan Rakitić. 

Za sudjelovanje u izazovu potrebno je po uzoru na Ivana Rakitića smisliti i izvesti nikad viđen trik koji kombinira tvoje sportske vještine, ali i obvezan ostanak doma. Iskusno lopticom pogodi koš za smeće, lukavo ubaci prljave čarape u otvor perilice za rublje, tehniciraj sa wc papirom… Što god ti padne na pamet i pođe od ruke, točnije noge ;).

Sve to je potrebno uhvatiti kamerom i pretvoriti u zanimljivi video trajanja maksimalno do 15 sekundi.

Sudjelovanje u izazovu detaljno je objašnjeno na Kraševoj web stranici www.kras.hr kao i na Kraševim društvenim mrežama Instagramu i Facebooku.

Svi oni koji se odluče prihvatiti RaTrikić izazov u mogućnosti su osvojiti slatki poklon paket iz Kraša. Stručno oko Ivana Rakitića, u suradnji sa nezavisnim žirijem, po završetku izazova (24. travnja) izabrati će i objaviti imena onih najkreativnijih, a samim time i najuspješnijih.

Nagrade za sudjelovanje u RaTrikić izazovu:

1. MJESTO – PRVAK LIGE ZA OSTANAK DOMA: Cjelogodišnja zaliha Domaćice!

2. MJESTO – Polugodišnja zaliha Domaćice

3. MJESTO – Mjesečna zaliha Domaćice

 +

 5 x Slatki paket iz Kraša

Stoga iskoristi prednost domaćeg terena, sudjeluj u RaTrikić izazovu i uživaj u Domaćici, ponosnom sponzoru Lige za ostanak doma, kao i u ostalim Kraš delicijama ;)!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije