Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATAN ISPAD

Sramota za Olimpijske igre: Izbornik usred utakmice opalio šamar svojem igraču!

Alessandro Campagna
Foto: Reuters
1/5
16.08.2016.
u 10:29

Campagna je tijekom minute odmora urlao na svoje igrače, a Alessandro Nora mu je u tom trenutku nešto prigovorio. Talijanski izbornik mu je zbog toga opalio šamar.

Sramotan ispad imao je talijanski vaterpolski izbornik Alessandro Campagna na Olimpijskim igrama u Riju za vrijeme utakmice sa SAD-om.

Campagna je tijekom minute odmora urlao na svoje igrače, a Alessandro Nora mu je u tom trenutku nešto prigovorio. Talijanski izbornik mu je zbog toga opalio šamar.

Utakmica je završila pobjedom SAD-a 10:7, a neki sumnjaju da su Talijani namjerno izgubili. Tako su u četvrtfinalu izbjegli Srbiju i igrat će protiv Grčke.

>> Srbi se bune zbog poraza Hrvatske, a istu su stvar oni napravili u Pekingu!

Komentara 1

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
12:21 16.08.2016.

Sjećam se kad je Kljun opalio šamar Joviću u Atlanti 1996., ali ne sjećam se da su naši mediji to smatrali sramotnim ispadom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije