Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23-GODIŠNJI BRAZILAC

Real Madrid doveo najskupljeg braniča u povijesti!

Danilo
Foto: Reuters
01.04.2015.
u 09:54

Real je za Pepea i Coentraa platio 30 milijuna eura, dok je Ramos stajao 27, pa će Brazilac sa 31.5 milijuna eura odštete postati novi rekorder

Real Madrid iz Porta je kupio brazilskog braniča Danila Luiza da Silva. Nogometaš, 23-godišnjak, u Madrid će preseliti na ljeto i postati najskuplji branič u povijesti kraljevskog kluba.

Real je za Pepea i Coentraa platio 30 milijuna eura, dok je Ramos stajao 27 pa će Brazilac sa 31.5 milijuna odštete postati novi rekorder.

Danilo je redoviti član brazilske reprezentacije za koju ima 13 nastupa. Karijeru je počeo u Americi, zatim u Santosu, odakle je za 13 milijuna eura preselio u Porto.

>> Luka Modrić izabran u najbolju momčad Primere u ožujku!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije