Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doigravanje za Ligu prvaka

Dinamo može biti nositelj u ždrijebu ispadnu li još dva favorita

Dinamo - Slaven
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
03.08.2016.
u 08:30

U srijedu igraju Celtic, Salzburg, Olympiakos i Legia, a Dinamo može biti nositelj u ždrijebu doigravanja za Ligu prvaka ako prolaz ne izbore dva od ta četiri kluba

Dinamo je izborio doigravanje za Ligu prvaka, a ono što je važnije jesen u Europi. Plavi su dosad zaradili 6,1 milijun, a uđu li u elitno društvo dobit će više od 14 milijuna eura.

Ždrijeb posljednjeg pretkola za Ligu prvaka je u petak, kao i za Europsku ligu.

Dinamo nije među nositeljima, jer je sedam klubova koji imaju veći koeficijent. Iz tog kruga u utorak su igrala tri kluba, a ispao je BATE Borisov (od irskog Dundalka), prošli su Apoel i Plzen.

U srijedu igraju Celtic, Salzburg, Olympiakos i Legia, a Dinamo može biti nositelj ako prolaz ne izbore dva od ta četiri kluba.

Ne bude li iznenađenja Dinamovi mogući suparnici u doigravanju za Ligu prvaka mogu biti Viktoria Plzen, Apoel, Olympiakos, Salzburg i Celtic.

Najlakši posao imat će Salzburg koji kod kuće igra protiv albanskog Partizana, a austrijski je prvak u prvoj utakmici pobijedio sa 1:0.

Olympiakos igra u gostima kod Hapoela (0:0), a Celtic u Glagowu čeka Astanu (1:1).

Kiksa li samo jedan od ta tri kluba Dinamov potecijalni suparnik može biti i poljska Legija, koja u Varšavi igra protiv Trenčina. Poljaci su u prvom susretu pobijedili slovačkog prvaka sa 1:0.

Komentara 6

JM
Jean-Michel_Nicolier
09:52 03.08.2016.

Teško će i jedan jedini ispasti, a kamoli dva.

VE
vecernji55
13:05 03.08.2016.

Ako ne mogu protiv ovih, onda nemaju sta traziti u lp.

Avatar Titanov sin
Titanov sin
12:27 03.08.2016.

Koga to zanima, Dinamo je najbolji!!! !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije