Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3:0 UKUPNO

Dinamo na korak od skupine Lige prvaka! Modri rutinski preskočili Gruzijce i osigurali europsku jesen

Marko Rog
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
02.08.2016.
u 20:50

Ključni trenutak utakmice dogodio se u osmoj minuti utakmice. Rog je izveo slobodni udarac na 25 metara, a lopta je u živom zidu pogodila Lobzhanidzea, promijenila smjer i završila u mreži.

Dinamo je rutinski odradio uzvratnu utakmicu u 3. pretkolu Lige prvaka protiv gruzijskog imenjaka i s 1:0 slavio u Tbilsiju. Modri su tako s 3:0 prošli u posljednju kvalifikacijsku fazu prije skupina Lige prvaka.

Ključni trenutak utakmice dogodio se u osmoj minuti utakmice. Rog je izveo slobodni udarac na 25 metara, a lopta je u živom zidu pogodila Lobzhanidzea, promijenila smjer i završila u mreži.

U nastavku je gruzijski prvak bio bolji (imao je 18 udaraca prema Dinamovih sedam), no nije uspio postići gol. Na kraju se utakmice pretvorila u uspavanku jer je svima bilo jasno da su plavi osigurali prolazak dalje.Nije to bila posebno impresivna partija modrih, no mirno su odradili uzvrat nakon 2:0 u prvoj utakmici i ostvarili ono po što su došli.

Zagrački je klub tako osigurao europsku jesen. Igrat će u doigravanju za ulazak u Ligu prvaka, a momčad koja tamo izgubi ide u skupinu Europske lige pa ćemo i dalje gledati europski nogomet u Maksimiru.

Dinamo će protivnika doznati na ždrijebu koji je na rasporedu u petak. Prve utakmice doigravanja za ulazak u Ligu prvaka igraju 16. i 17. kolovoza, a uzvratni su sedam dana kasnije.

Prođe li Dinamo idućeg protivnika, po četvrti put u posljednjih šest sezona će izboriti nastup u skupini Lige prvaka. U svakom slučaju, bit će to 10. sezona zaredom da modri igraju u skupini u europskom natjecanju.

>> Kranjčar: Želim izbjeći Olympiakos iako se možemo nositi sa svima

Komentara 30

DU
Deleted user
21:23 02.08.2016.

>10. sezona zaredom da modri igraju u skupini u europskom natjecanju. i za ovo mamic ima svoje suce ili hns?

LI
LigaPrvaka
20:23 02.08.2016.

Pogledajte kako autor marko pavic prenosi utakmicu, nista od muke ne prenosi, samo ceka da Dinamo primi gol onda ce se javit. necete raZBOJNICI, AJMOOOOOOOO

LI
LigaPrvaka
20:14 02.08.2016.

Idemo Dinamo, samo tako nastavite, LP sve je bliza. Zoran je bio dobar ali podrska Cici. Ajmoooooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije