Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20 godina od incidenta

Cantona: Navijača sam trebao udariti još jače!

Cantona
/DPA/PIXSELL
24.01.2015.
u 12:29

- Radio sam ono što sam htio. Ako želim udariti navijača, to ću i učiniti. Nisam uzor niti učitelj koji će vam reći kako se treba ponašati.

Scena u kojoj Eric Cantona udara navijača Crystal Palacea vjerojatno je jedna od najpoznatijih u modernom nogometu.

20 godina od toga događaja (utakmica je odigrana 25. siječnja 1995.), bivši ofenzivac Manchester Uniteda se prisjetio udarca. I nije mu žao što je to napravio.

Cantona je odgovarao na pitanja čitatelja časopisa FourFourTwo, a jednog je navijača zanimalo što bi Cantona napravio da se nakon udarca dočekao na noge.

- Pa zapravo sam se dočekao na noge. Zato sam ga ponovo pokušao udariti. Ali ga nisam udario dovoljno snažno. Trebao sam ga udariti jače.

Kontroverzni Cantona ne žali ni zbog čega.

- Radio sam ono što sam htio. Ako želim udariti navijača, to ću i učiniti. Nisam uzor niti učitelj koji će vam reći kako se treba ponašati.

>> Pogledajte reakciju Ronalda nakon što je Coentrau gurnuo loptu kroz noge

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije