Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vježbom do orgazma

Jeste li čuli za jogazam?

joga
Foto: Thinkstock
22.10.2014.
u 11:00

Istraživači već neko vrijeme ispituju zbog čega veliki broj žena orgazam redovito doživljava tijekom satova joge, i to bez stimulacije rukama...

Seksi fitness nešto je što može prakticirati svaka žena. Ako ne stignete otići na treninge, za jačanje mišića genitalnog područja prakticirajte Kegelove vježbe.

One mogu povećati sposobnost da doživite orgazam. Evo kako se izvode: stisnite mišiće vagine kao da pokušavate zaustaviti mlaz urina i brojite do pet. Napravite ove vježbe pet puta zaredom, pet puta dnevno. Ubrzo ćete primijetiti razliku.

Ipak, idealno bi bilo da se fizički pokrenete i upišete jogu.

Jeste li čuli za jogazam? Istraživači već neko vrijeme ispituju zbog čega veliki broj žena orgazam redovito doživljava tijekom satova joge, i to bez stimulacije rukama. Oni vjeruju da je odgovor u tome što vježbe joge jačaju mišiće genitalnog područja.

>>Joga – savršena za tijelo i smirenje uma

>>Protiv bolova u leđima najviše pomaže joga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije