Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni trendovi

Novosti u H&M-u: Pogledajte što ćemo nositi ovog proljeća

H&M
Foto: H&M
1/20
06.03.2014.
u 11:18

Prugice, čizme od brušene kože iznad koljena, torbice u obliku "vreće".....

Švedski modni div H&M i ovog proljeća stvara trendove.

Nakon uspješno odrađene modne revije H&M Studija tijekom pariškog tjedna mode, vrijeme je da pogledamo što je omiljeni brend brojnih Hrvatica pripremio za proljeće.

1. Prugice su uvijek u modi, a ove sezone H&M uz basic komade predlaže i bluzu od finijeg materijala i modernog odrezanog kroja.

Foto: H&M

2. Čizme iznad koljena od brušene kože i u boji pijeska savršeno će izgledati i uz traperice, ali i u kombinaciji s lepršavom proljetnom haljinom.

Foto: H&M

3. Suknja s peplum rubom još uvijek je u trendu, a H&M predlaže električno plavu.

Foto: H&M

4. Torbica praktičnog oblika koji podsjeća na vrećicu pravi je tendovski komad, a ovu od ružićastu brušene kože i s metaliziranim detaljima nosit ćete i danju i noću.

Foto: H&M

5. Nakit je i dalje "statement". Što veći, to bolji!

Foto: H&M

>>Ne možete odabrati? Ovo je 6 pari cipela koje svaka žena mora imati

>>Natikače ili cipele s otvorenom petom? 8 trendova koje ćete voljeti mrziti

Komentara 1

NO
No1
12:52 06.03.2014.

Znaci... mislite da bi vise ljudi osim Sanadera, Rojsa... i ostale skvadre trebalo nositi onakvu na prugice, prod brojem 1? Pa... mozda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije