Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klupska atrakcija

Krug EKV i gosti u petak u Tvornici Kulture

EKV Krug
Foto: Tvornica Kulture
16.01.2014.
u 19:13

Ulaznice za koncert možete kupiti u sustavu eventima te na ulazu Tvornice iza 20h po cijeni od 80 kuna.

Bend Krug EKV i gosti nastupaju u petak 17. 1. u 21 sat u Tvornici Kulture

Bend Krug jedna je od najvećih beogradskih klupskih atrakcija, a osnovan je u proljeće 2006. godine kao fuzija muzičara, članova originalne postave "Ekatarine Velike" sa grupom ljudi koji su više od dva desetljeća na glazbenoj sceni Beograda.

Motiv im je davanje doprinosa u očuvanju sjećanja na članove jednog od najvećih bendova s ovih prostora - VD-a, Milana, Bojana, Margitu i da, iako svjesni njihove potpune nezamjenjivosti, pruže mogućnost mladim naraštajima koji nisu mogli čuti EKV uživo.

Nakon koncerta nastupit će i DJ-i.

Ulaznice za koncert možete kupiti u sustavu eventima te na ulazu Tvornice iza 20h po cijeni od 80 kuna.

Čitatelji koji osvajaju po dvije ulaznice su: Dinko Kampl, Jelena Filipaj, Damir Gašparević i Davor Palatinus

Ključne riječi

Komentara 1

LO
lopti28
18:56 16.01.2014.

EKV je jedan od najgorih i najprecjenjenijih bendova Jugoslavije!Kao što je ispravno rekao Aleksandar Dragaš to je kopija Simple mindsa,bezličan bend sa bezveznim stihovima a to bi nadoknađivali nekakvim urlanjem na pozornici. Niti jedan njihov album ne može ući nii u top 50 albuma bivše Jugoslavije.Ali glavno da postoje likovi koji održavaju kult tog beznačajnog benda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?