Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
impresionirala sve

Ženi ljudi ne vjeruju da joj mama ima 91 godinu: ‘Govore da izgleda desetljećima mlađe!’

Tik Tok
24.03.2023.
u 12:30

Starija žena otkrila je da, unatoč svojim godinama, i dalje vježba svaki dan i ima vrlo jednostavan režim ljepote koji njezinoj koži daje mladenački sjaj

Žena je zaprepastila korisnike TikToka pokazavši video svoje starije majke koja, kako kažu, izgleda desetljećima mlađe od svoje stvarne dobi. Name, Dalyce Barnett Radtke na društvenim je mrežama objavila snimku na kojoj se vidi njezina 90-godišnja mama kako radi vježbe na podu, a zatim se vraća u stojeći položaj, piše The Sun.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Žena izgleda tako dobro da nitko ne vjeruje da ima 90. U videu je odjevena u svijetloplave traperice i crveni džemper, te izgleda fantastično, vitko, zdravo i savršenog držanja. Dalyce je rekla da njezina mama nema nikakvu posebnu tajnu i da je stvarno sretnica zbog svoje dobre genetike. Starija žena otkrila je da, unatoč svojim godinama, i dalje vježba svaki dan i ima vrlo jednostavan režim ljepote koji njezinoj koži daje mladenački sjaj. Njezina rutina njege je začuđujuće jednostavna - to je sapun, voda za čišćenje i losion za lice.

@fit__momof7 ##thisis90 #90yearsold #mymom #mymum #aginggracefully #goals #fitness ♬ original sound - Dalyce

U drugom videu, njezina kći ju je ispitivala o njezinom zdravom načinu života. Starija žena ispričala je da je počela ići u teretanu u svojim šezdesetima, da se hrani zdravo, te da je zahvalna na svakom novom danu.

- Nešto u meni daje mi do znanja da se osjećam bolje kada se krećem. Nisam išla u teretanu godinama i godinama - rekla je.

Njezina rutina u teretani uključuje barem sat i pol vježbanja, tri do četiri puta tjedno. Malo vježba s loptom, malo se isteže, malo vježba s utezima, a malo radi kardio na traci. I ne samo da njezino tijelo izgleda besprijekorno, nego i lice, a ne radi se o rasipanju i skupim kremama protiv starenja. 

@fit__momof7 #thisis90 #90 #ageisjustanumber #aginggracefully #fitnesslife #mymom #healthyaging #fitnesstips #womenover80 #strongwomen ♬ original sound - Dalyce

Već prvi video oduševio je i impresionirao mnoge korisnike Tik Toka, prikupivši više od 10 milijuna pregleda. 

- Ona ima 90 godina?!" upitao je netko s nevjericom.

- Izgleda desetljećima mlađe od 90 - komentirala je druga osoba.

Drugi su brzo pohvalili njezin raspon pokreta, a jedna je osoba napisala: "Imam 54 godine i dobila bih vrtoglavicu od ovoga. Vaša mama je super!"

- Pomaže joj što nije odjevena kao 90-godišnjakinja, nema sijede kose, šminke itd... - glasio je jedan komentar. 

Žena priznala: 'Sa 74 godine sam u najboljoj formi života iako svake večeri jedem kekse i popijem bocu vina'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije