Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Žene traže partnere čiji je prirodan miris drukčiji od njihovog, a evo koje su još stvari ključne

Shutterstock
14.10.2020.
u 14:00

Kada biraju partnere, žene nesvjesno posvećuju puno pažnje ovim karakteristikama.

Novo istraživanje otkrilo je da su ženama najprivlačniji muškarci koji mirišu potpuno drukčije od njih, ali su im fizički najsličniji. 

U ovom slučaju, aplikacije za spojeve nisu od neke koristi, kažu stručnjaci koji su tijekom istraživanja ženama dali majice koje su nosili različiti muškarci, a trebale su odgovoriti koji im je miris najprivlačniji. Sve su se odlučile za prirodan miris tijela koji se potpuno razlikuje od njihovog.

Također su otkrili da će žene uvijek prije primijetiti muškarca koji ima sličnu ili potpuno istu boju očiju kao njihov otac. 

Najstariji par na svijetu 😍 Ona ima 104, on 110 godina, a prije 80 godina njihove obitelji nisu podržale vjenčanje!

Iako mnogi misle da fizički izgled nije bitan, istraživanje objavljeno u "Personality and Individual Differences" magazinu, pokazalo je da je savršen partner od žene viši točno 21 centimetar. 

Možda vole da je miris tijela drukčiji od njihovog, ali žene će muškarca smatrati privlačnijim ako zvuči isto kao one. Kanadski znanstvenici snimili su glasove 30 volontera i pitali ih da se međusobno ocijene od 1 do 9. Svi su bili više naklonjeni onim glasovima koji su imali sličan naglasak i izgovor kao oni sami.

Još jedna karakteristika ima veliku ulogu u biranju partnera - duge noge! Istraživanje objavljeno u magazinu "Royal Society Open Science" pokazalo je da žene, ali i muškarci vole kada suprotan spol ima duže noge, prenosi Daily Star.

Zagrljaji imaju puno pozitivnih učinaka na zdravlje i raspoloženje:

1/7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije