Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi rekao

Žene, jeste li 'drama queen'? Ispadi i scene privlače muškarce

muškarac, žena, svađa
Foto: Thinkstock
01.06.2014.
u 08:26

Psiholozi kažu da taj oblik ponašanja, izražavanja energije je jedan od razloga zbog kojih privlačite svog partnera.

Komunikacija, iskazivanje emocija i rješavanje problema razgovorom navodno su vještine kojima vladaju žene.

Ali što ako niste, poput ostalih žena baš vješti u tome i majstor ste za dramatične ispade? Kad je riječ o ovom problemu, psiholozi pokazuju iznenađujuće razumijevanje.

Psiholozi kažu da taj oblik ponašanja, izražavanja energije je jedan od razloga zbog kojih privlačite svog partnera. Ne morate gušiti svoju sklonost ka ”drami”, samo je pokazujte u drugim područjima i nemojte svaljivati krivnju na supružnika. Također, pokušajte sve ono što vas ljuti staviti na papir - on trpi sve, a vi ćete se smiriti, bez nepotrebnog podizanja prašine i “kolateralnih” žrtava. Konačno, u pronalaženju prave ljubavi sreća nije isključivi faktor.

Više je riječ o pravljenju pogrešaka, njihovom prepoznavanju, popravljanju i osobnom napredovanju, što je krajnji rezultat.

>>Usamljenije žene otkrivaju više o sebi na Facebooku

>>Kako pronaći savršenog partnera? DNK analizom!

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:24 01.06.2014.

Drama queen privlaci muskarce? To bi odgovaralo nebulozi da celavost privlaci zene. Samo sto autori ovakvih clanaka zaboravljaju (ili ne znaju) da drama moze biti komedija ili tragedija. U ovom je slucaju komedija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije